AK Parti Karapürçek İlçe Danışma Meclisi gerçekleşti. Danışma Meclisi’ne Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

 

Yarınımız bugünümüzden iyi olacak

İlçe teşkilatının sunumunun ardından bir konuşma yapan Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım belediye çalışmalarından bahsetti. Yıldırım, “Planlanan bütün asfalt programlarımızı tamamladık. Kilitli parke çalışmalarımızı tamamladık. Futbol sahasını yakın zamanda tamamlayacağız. Çocuk parklarımızı mahallelerimize monte etmeye başladık. Aile Çay Parkı’nı Kurban Bayramı’na yetiştirmeye çalışıyoruz. İlçe Meydanımız ve arıtma tesislerimiz için de Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na çok teşekkür ediyorum. Köylerimizin ve mahallelerimizin deva problemleri yok. Artık çıta çok yükseldi, standartlar yükseldi. Bizler de çalışmalarımızı buna göre büyük bir gayretle sürdürüyoruz. Yarınımız bugünümüzden daha iyi olacak inşallah” dedi.

 

Sorunları bir bir çözüme kavuşturuyoruz

Danışma Meclisi’nde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Biliyoruz ki her buluşmamız kardeşliğimizi pekiştiriyor birik ve beraberliğimizi daha da güçlendiriyor. Hizmet ve icraatları ile Türkiye’nin son 10 yılına damga vuran partimiz sizlerin desteği ile yürüyüşüne devam ediyor. Türkiye’nin her köşesinde hissedilen değişim ve dönüşüm, etkinliği de her geçen gün artırıyor. Birileri görmezden gelse de yok saysa da halkımızla kucaklaşıyor, sorunları bir bir çözüme kavuşturuyoruz ve yolumuza devam ediyoruz. Dünyada yaşanan gelişmelerden habersiz, bölgede bulunan olaylara duyarsız, ülkemizde gerçekleşen dönüşüme kör zihinler aynı nakaratı tekrarlaya dursunlar biz milletimizin desteği ile çıktığımız bu yolda kararlıkla yola devam ediyoruz” diye konuştu.

 

Karapürçek’e büyük yatırımlar

Karapürçek’te yapılan hizmetlerden de bahseden Başkan Toçoğlu, “Hizmet bizim işimiz dedik ve hamdolsun halkımıza hizmet etme fırsatını en iyi şekilde değerlendirerek çalışmalarımızı da aksatmadan sürdürüyoruz. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar Karapürçek ilçemize birçok hizmet kazandırdık. Hizmet konusunda tabiî ki eksiklerimiz olabilir. Ama bu bahsettiğim anlayışla çalışmalarımızı sürdürdüğümüz sürece kalan eksiklerimizi de en kısa sürede tamamlayacağız. Karapürçek’e kazandırdığımız meydan ile ilçemizin çehresini değiştirdik. Ramazan ayında bu meydanda muhteşem bir atmosferde hemşerilerimizle iftar sofralarında buluştuk. Kısa bir süre önce Karapürçekli vatandaşlarımızın çeşmelerinden sağlıklı ve bol suyun uzun yıllar akması için önemli yatırımları hayata geçiriyoruz. Arıtma tesisi ve depo yatırımları dışında Kanlıçay ve Uludere hattının yapımını tamamladık. İsale hatlarından Uludere hattıyla Karapürçek ilçe merkezine kesintisiz su temin edeceğiz. Kanlıçay isale hattı ile de Karapürçek civarındaki köylere bol ve kesintisiz temiz su sağlayacağız

Arıtma tesisleriyle, deposuyla ve isale hatlarıyla Karapürçek’e entegre bir sistem inşa ettik. Yatırımlarımızla Karapürçek ve civar köylerimizde yaşanan bulanıklık sorununu da ortadan kaldıracağız. Karapürçekli vatandaşlarımız da pırıl pırıl, sağlıklı ve bol su içme imkânına kavuşacak” şeklinde konuştu.

 

Birlikte Sakarya’yı geleceğe taşıyoruz

Hizmetlerini aksatmadan sürdüreceklerinin altını çizen Başkan Toçoğlu, “El ele vererek Sakarya’mızı bütün ilçelerimizle birlikte geleceğe taşıyoruz. Yerel seçim sürecinde birlik ve beraberlik içerisinde omuz omuza çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Başbakanımızın önderliğinde il başkanlarımız, milletvekillerimiz ve belediye başkanlarımızla Sakarya’ya hizmet ediyoruz. Türkiye’ye paralel olarak Sakarya’da çok önemli hizmetlere kavuştu. Bizim bütün bu hizmetleri ve icraatları kapı kapı dolaşarak anlatmamız gerekiyor. Bunu bölgemizin ve ülkemizin geleceği için yapmamız gerekiyor. Geçmişin kısır tartışmalarından uzakta büyük fotoğrafı görerek birlikte hareket etmeliyiz” ifadelerini kullandı.

 

Hizmet aşkıyla çalışmalar sürecek

Danışma Meclisi’nde son olarak konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, “Değerli milletvekillerimiz Meclis’te çalışmalarını sürdürüyorlar. Yeni yasama dönemi hayırlı uğurlu olsun. Kolaylıklar diliyoruz. Sayın Başbakanımız “Siyasetin tek limanı ahlaktır” der. Bizler partimizin kurulduğu günden bugüne bu ahlak ve inançla, birlik ve beraberliğimizi koruyarak, siyasetimizi manipüle etmeye çalışanlara karşı milletimize hizmet etme aşkıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hamdolsun hükümetlerimiz bugün cumhuriyet tarihinin en güçlü hükümetleri. Hayaller de bile olmayan işleri hayata geçirdiler. Eğitimden sağlığa, güvenliğe ve adalete kadar. Bizler bu hizmetleri yapmasaydık, her şey 10 yıl öncesindeki gibi kalsaydı, inanın ki muhalefetin de muhalefet etmeye hiçbir gücü ve kudreti de kalmayacaktı. Gerçi bugün de o kudreti göremiyoruz. Bizler çok hızlı yaşanan değişimi ve dönüşümü vatandaşlarımıza anlatmalıyız. Bütün kademelerimizle ulaşılabilir vaziyette, her hemşerimizin sıkıntısını çözebilme adına 365 gün büyük bir gayretle çalışıyoruz.” diye konuştu.