Sakarya AK Parti İl Teşkilatı’nın haftalık yönetim kurulu toplantısının bu haftaki konuğu Hendek Belediye Başkanı Ali İnci oldu. Başkan İnci, seçim beyannamesinde 31 proje olduğunu bunların büyük bir kısmının tamamlandığı, küçük bir kısmının da yapılma aşamasında olduğunu belirterek, HGM, yarı olimpik yüzme havuzu, Bel-İş, Hanımeli Çarşısı gibi projelerin örnek olduğunu söyledi.

AKOS tamamlandı
Başkan İnci, seçim beyannamesinde söz vermeyip yaptıkları projeler olduğunu da ifade ederek Akıllı Kent Otomasyon Sistemi, Hayvanat Bahçesi, Müze, Uçak, Yan yol, Osmanlı Çadırı, Çocuk Dünyası’nın bunlardan sadece bazıları olduğunu söyledi. Başarı odaklı çalıştığını söyleyen Başkan İnci, şu ana kadar yaptığı tüm işlerde başarılı olduğunu da ifade etti.

“Teşkilatın, hizmetleri anlatması lazım”
Başkan İnci, teşkilattan hatta tabandan gelen birisi olarak teşkilatın önemine dikkat çekti.  Teşkilatın desteğinin hizmetleri yapmada ve anlatmada çok önemli olduğunu ifade eden İnci, “Biz çalışacağız, üreteceğiz ama teşkilatta projeleri sahiplenerek anlatması lazım. Bizim, birbirimizi tamamlamamız lazım” dedi.
Tatlı ve fındık
AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Başkan İnci’yi çalışmalarından dolayı tebrik ederek, toplantıya katıldığı için teşekkür ettiler. Toplantı sonrası İnci, partililere tatlı ve fındık ikram etti.