AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılının başlamasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Hendek Anadolu İmam Hatip Lisesi,İmam Hatip Ortaokulu, Kız Meslek Lisesi ve Atikehanım Anadolu Lisesine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Okul yetkilileri ile sohbet eden AK Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu okul ile ilgili bilgiler alarak yeni eğitim sistemi ile ilgili sohbet etti.

Okulların açılması ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunan AK Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu "Yeni eğitim öğretim yılını başlangıcı sebebiyle hayırlı olsun ziyareti yaptık. 4+4+4 eğitim sisteminin uygulamasını ve fatih projelerini yakından tanıma fırsatı bulduk. Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin  yeni sistemden duydukları memnuniyeti ve öğretmenlerimizin gayretli çalışmalarına şahit olduk. Bu duygu ve düşüncelerle 2012-2013 Eğitim ve Öğretim Yılı ve İlköğretim Haftası'nı idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, eğitim camiamızın tüm çalışanları ile velilerimizin eğitim öğretim yılını kutluyor, ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.