AK Parti Hendek Kadın Kolları “ Öğretmenimi Unutmadım” dedi


Duygulandıran ziyaretler
AK Parti Hendek İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülşen Fatma Dursun ve yönetim kurulu üyeleri, ilçedeki emekli öğretmenleri 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde unutmadı. Emekli öğretmenlere evlerinde sürpriz  ziyaretler yapan AK Parti’li hanımlar, büyük takdir topladı. Ziyaretler emekli öğretmenleri çok duygulandırdı. 

Öğrencileri unutmadı
“Unutulmamak, hatırlanmak çok güzel bir şey” diyen emekli öğretmen Ayşe Özden Samsun, ziyarette çok özel anılarını paylaştı. Tülay Eraslan ise “Sabahtan beri eski öğrencilerin arıyor. Öğrencilerim bir yerlere gelince onlarla yeniden gençleşiyorum” diye konuştu. Samimi ve sıcak bir ortamda geçen ziyaretlerde duygusal anlar yaşandı. 


Öğretmenliği bıraktı

Kendisinin bir zamanlar öğretmen olduğunu ancak başörtüsü yasağı nedeniyle görevinden ayrılmak zorunda kaldığını söyleyen AK Parti Hendek İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülşen Fatma Dursun, bütün eğitimcilerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı. Dursun, “Öğretmenlikten ayrılmak bana çok acı verdi. Öğretmenlikte bazen ana, bazen abla, bazen sırdaş, bazen de hademe olmak gerekir” diye konuştu. 

Kutlama sürprizi 

Gülşen Fatma Dursun ile yönetim kurulu üyelerinin, emekli öğretmen Gülsüm Ökmen’e yaptıkları ziyarette ise güzel bir sürpriz yaşandı. Ökmen’in evinde kendisi gibi eğitimci olan arkadaşları Mukaddes Tayim ve Müzeyyen Türedi ile birlikte Öğretmenler Günü’nü kutluyorlardı. Kutlamaya denk gelen AK Parti’li hanımlar, emekli öğretmenleri tebrik etti. 

Halk Eğitim’e ziyaret

AK Parti’li kadınların Hatice Ülfet Alioğlu’na yaptığı ziyarette ise duygulu anlar yaşandı. Alioğlu ziyaretten çok duygulandı ve gözleri dolarak kendisini unutmayan herkese dua etti. Dursun ve beraberindekiler İlçe Halk Eğitim Merkezi’ni ziyaret etmeyi de unutmadı. HEM Müdiresi’nin de Öğretmenler Günü’nü kutlayan AK Parti’li kadınlar, halk eğitim örgü kursu öğrencilerinin hazırladığı pasta ve böreklerden yiyerek, bol bol sohbet etti.