Seçim çalışmaları kapsamında Sakarya Memur-Sen’i ziyaret eden AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Ali İnci, “Sivil örgütlenme, toplumun vazgeçilmez unsurlarından, olmazsa olmazlarından biridir”dedi.

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Ali İnci, Sakarya Memur-Sen’i ziyaret etti. Memur-Sen’e bağlı birçok sendikanın başkan ve yöneticilerinin de katıldığı toplantıda konuşan İnci, kendisinin de birçok sivil toplum kuruluşu üyesi olduğuna vurgu yaparak sivil toplum örgütlerinin toplum için önemine değindi.

Memur-Sen Başkanı Ahmet Öksüzali tarafından karşılanan İnci, diğer sendikaların temsilcileri ile de sıcak bir sohbet gerçekleştirdi. Sivil toplumun gücünü bildiğini belirten Ali İnci, “Ben de bu şehirde birçok sivil toplum kuruluşunda görev aldım ve hala da içerisinde bulunmaktayım. Sivil örgütlenme, toplumun vazgeçilmez unsurlarından, olmazsa olmazlarından biridir. Memur-Sen de bunlardan biridir. İçerisindeki birçok sendika ile birlikte ülkemizde önemli çalışmalar gerçekleştirmiştir” diye konuştu.

ŞEHRİ TANIYAN ÖNEMLİ BİRİ

Ali İnci’ye adaylık ve milletvekilliği yolunda başarı dileyen Memur-Sen Başkan Ahmet Öksüzali’de,  “Şehrimizi tanıyan ve önemli hizmetler gerçekleştirmiş Sayın Ali İnci’nin adaylığının ülkemize hayırlar getirmesini dilerim. Belediye başkanlığında, spor camiasında ve Türk Dünyası'nda çok büyük hizmetler gerçekleştirmiştir. Hizmetleri Sakarya'nın ve Türkiye'nin sınırlarını aşmıştır. Kendisine yaptığı hizmetlerden dolayı da teşekkür ediyorum” diye konuştu. Diğer sendikaların başkan ve yöneticileri de İnci’ye başarı dileklerini iletti.