Büyükşehir Söğütlü’ye modern köprü inşa ediyor Yılların sorunu çözüme kavuşuyor

Büyükşehir Belediyesi Söğütlü ilçe merkezini köylere bağlayan ana yol üzerinde modern bir köprü inşa ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Zeki Toçoğlu, “Emniyet açısından sorun arz eden, vatandaşımızın can güvenliğini tehdit eden ve ciddi kazalara neden olan Akçakamış köprüsünü yıkarak, karayolları standartlarında modern bir köprü inşa ediyoruz. İnşallah Ocak ayının sonunda köprüyü vatandaşımızın hizmetine sunacağız.” dedi. 

Başkan Söğütlü’de

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Söğütlü Akçakamış mahallesinde bulunan ve ilçe merkezini köylere bağlayan yol üzerinde modern bir köprü inşa ediyor. Başkan Zeki Toçoğlu beraberinde Söğütlü Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan, AK Parti Söğütlü İlçe Başkanı Ramazan Karakaş ve Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik ile birlikte köprü inşaatını yerinde inceledi. Başkan Toçoğlu köprü inşaatında yaptığı incelemenin ardından Söğütlü Belediyesi’ni ziyaret etti.

Ocak sonunda hizmette

Söğütlü’de yılların sorununa kayıtsız kalmadıklarını dile getiren Başkan Toçoğlu, “Söğütlü’müzde bulunan köprü, kış aylarında derenin yükselmesi ile beraber sular altında kalıyordu ve vatandaşımızın can güvenliğini tehdit ediyordu. Ayrıca köprüde trafik kazaları meydana geliyordu. Emniyet açısından miadını dolduran, vatandaşımızın can güvenliğini tehdit eden köprünün yerine, hemşerilerimize verdiğimiz sözü tutarak karayolları standartlarında modern bir köprü inşa ediyoruz. Köprü 27 metre uzunluğunda 11 metre genişliğinde. İnşallah Ocak ayının sonunda yeni köprüyü vatandaşımızın hizmetine sunacağız. Hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı. 

Şehrimiz gelişiyor, güzelleşiyor

Başkan Zeki Toçoğlu, incelemelerinin ardından Söğütlü Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan’ı makamında ziyaret etti. Ertuğrul Özcan, “Sayın Başkanımız bizlere her konuda desteklerini esirgemiyor, kendilerine çok teşekkür ediyorum. Başkanımız Zeki Toçoğlu şehrimizin her yerinde çok değerli yatırımlara imza atıyor. Başkanımızla şehrimiz gelişiyor, güzelleşiyor.” diye konuştu.