Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Kültürleri ile Yaşayan Sakarya” konulu fotoğraf yarışmasının ödül töreni ve sergi açılışı AKM Sergi Salonu’nda gerçekleştirildi. Törene, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Fevzi Kılıç, Sakarya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Musa Eken ve Genel Sekreteri Metin Küçük, Büyükşehir Belediyesi yöneticileri, Sakarya Güzel Sanatlar Derneği Üyesi Gülay İnce ile çok sayıda davetli katıldı. 

Sergi açılışında konuşan Başkanvekili Kılıç, “Bu yıl 13’üncüsünü düzenlediğimiz, Kültürleri ile Yaşayan Sakarya konulu fotoğraf yarışmamızda birbirinden güzel eserler yarıştı. Sakarya’yı en iyi anlatan fotoğrafları ortaya çıkarmak için çaba sarf eden vatandaşlarımızı tebrik ediyorum.” dedi.

Beraberindekilerle daha sonra sergiyi gezen Başkanvekili Kılıç, eserleri tek tek inceledi. Kültürleri ile Yaşayan Sakarya Sergisi, 30 Ocak Çarşamba gününe kadar sanatseverleri bekliyor. Sanatseverler, Kültürleri ile Yaşayan Sakarya konulu 13. Geleneksel Fotoğraf Yarışması Kataloğu’nu, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan temin edilebilirler.