Çok Çalışıp Oylarımızı Arttıracağız

İnşallah, 30 Mart’ta da oylarımızı en yüksek seviyeye çıkartıp; partimize Cumhurbaşkanlığı seçimi için de güzel bir destek sağlamış olacağız. Hepinize tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, İstanbul’da düzenlenen AK Parti Seçim İşleri Bölge Toplantısı’nda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından tekrar Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday gösterildi. Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen programın ardından Başkan Toçoğlu, ilk ziyaretini AK Parti İl Başkanlığı’na gerçekleştirdi. Teşkilat üyelerinin yoğun sevgi gösterisiyle karşılanan Başkan Toçoğlu, İl Başkanlığı önünde teşekkür konuşması yaptı.

Toçoğlu ile yola devam

Başkan Toçoğlu, “Bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Bugüne kadar hep birlikte neler yapabileceğimizi gösterdik. İstanbul’da gördünüz. Sayın Başbakanımız da sizin emeklerinizi, sizin çalışmalarınızı tüm Türkiye’ye överek, hepinize bir anlamda teşekkür etmiş oldu. Her şey bitmiş değil. Bu projeler, hizmetlerin birinci etabıdır. Sakarya, her zaman AK Parti’ye ve Sayın Başbakanımıza sahip çıkmıştır. İnşallah, 30 Mart’ta da oylarımızı en yüksek seviyeye çıkartıp; partimize Cumhurbaşkanlığı seçimi için de güzel bir destek sağlamış olacağız. Hepinize tekrar teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin” ifadelerini kullandı.