Büyükşehir Belediyesi Yaz Spor Okulları çalışmalarına aralıksız devam ediyor Geleceğin yıldızları yetişiyor
 
Büyükşehir Yaz Spor Okullarında toplam 4126 genç ikamet ettikleri ilçelerde uzman eğitmenler eşliğinde spor yapıyor. Adapazarı, Erenler ve Serdivan ilçeleri basketbol branşında 600 gencin olması dikkat çekiyor.
 
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yaz Spor Okulları Ramazan ayında da çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ücretsiz olarak düzenlenen spor okullarında 3 bin 500 sporcu ile başlayan sayı, gösterilen ilgi nedeniyle her geçen gün artıyor. Sakarya genelinde Futbolda 1.719, Badmintonda 106, Basketbolda 896, Hentbolda 170, Masa Tenisinde 122, Voleybolda 835 ve Teniste 142 olmak üzere toplam 4 bin 126 genç ikamet ettikleri ilçelerde uzman eğitmenler eşliğinde spor yapma imkânı buluyor.
 
Basketbolu Seviyorlar

Basketbol branşında merkez grubunda (Adapazarı, Erenler, Serdivan) toplam 600’ün üzerinde genç; Tansu Çiller Ticaret Meslek Lisesi’nde Nurettin Elmacı, Kız Meslek Lisesi’nde Cevat Yaralı, Necdet Kaya, Serdar Kanlıoğlu, Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda Köksal Dereli, Murat Acar gibi uzman eğitmenler eşliğinde spor yapıyor. Yaz Spor Okulları ile gençlerin kötü alışkanlıklardan uzaklaştırılmaları, serbest zamanlarını değerlendirmeleri, sağlıklı bireyler olarak yetiştirilmeleri ve yetenekli öğrencilerin tespit edilmesi amaçlanıyor.