Camiiler ve Din Görevlileri Haftası çeşitli programlarla kutlandı…

Diyanet-Sen Sakarya Şubesi, 1-7 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen Camiiler ve Din Görevlileri Haftası gerçekleşen çeşitli etkinlikler ile kutlandı.

Anlamlı program

Türkiye Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası (Diyanet-Sen) Sakarya Şube Başkanı Ali Güzeldal; her yıl olduğu gibi bu yılda Sakarya İl Müftülüğü ile birlikte 1-7 Ekim tarihleri arasında ortaklaşa ve çeşitli etkinliklerle kutlanan Camiiler ve Camilerin manevi mimarları Din Görevlileri Haftası hakkında bilgiler verdi. Başkan Güzeldal, Sakarya İl Müftülüğü ve Diyanet-Sen Sakarya Şubesi ile ortaklaşa gerçekleştirdikleri programın Serdivan Sakaryaspor Salonu’nda din görevlilerinin ve onların değerli eşlerinin katılımlarıyla gerçekleştirdiğini söyledi.

Umre kazandılar

Güzeldal: “Başta İl Müftümüz sayın İlyas Serenli ve ekibinin gayreti ve Diyanet-Sen Sakarya şubesi ekibinin çalışmalarıyla program coşkulu geçmiştir. Programa Ankara’dan kişisel gelişim uzmanı Mehmet Baki Öztürk programımıza ayrı bir renk katmıştır. Program sonunda Umre çekilişi yapılmış, . çekilişe Sakarya’da ki tüm görevlilerimiz içinden kura ile 3 kişi belirlenmiştir. Bu üç kişiden biri olan Kuran Kursu Öğreticisini Diyanet-Sen Sakarya Şubesi Başkan Yardımcısı ve Şube Sekreterimiz, aynı zaman da ilimizin Hac ve Umre Organizasyon şirketi Hilal Turizm’in Şube Müdürü Metin Şahin gönderecektir. Diyanet-Sen camiası olarak bütün görevlilerimizin her zaman hizmetinde olduğumuzu ve bu hafta münasebetiyle tüm camiamızın haftasını en kalbi duygularımızla tebrik ediyoruz” diye konuştu.