Cimnastik Federasyonu 2012 faaliyet Programında yer alan “Aerobik Cimnastik, Kulüpler arası  yarışması”Necmi Uztürk Cimnastik salonunda yapıldı.

Süper tesis,Şahane yarışma  Önceki yıl Cimnastik merkezi haline getirilen Rüstemler Necmi Uztürk spor salonunda yapılan” Aerobik Cimnastik,Kulüpler arası yarışması”na 10 İlden 15 Kulüp’e mensup 165 Aerobik Cimnastik sporcusu katıldı. Türkiyede örnek olarak gösterilen Necmi Uztürk Cimnastik Spor salonundaki yarışmalarda Sporcular şahane hareketli gösteriler sundular.Cimnastik Federasyonu Genel Sekreteri Bekir Doğan ve Federasyon Teknik Kurul Başkanı Emre Bağcı “Sakarya Necmi Uztürk Cimnastik spor salonu mükemmel düzenlemesi ile bizleri büyüledi. Sakarya İl’ine daha önemli ve büyük yarışmalar vererek bu güzel tesise desteğimizi sürdüreceğiz” dediler.

Sakarya Grubu ilk kez yarıştı  Aerobik Jimnastik Kulüpler arası  yarışması’na 3 kişilik Sakarya Trio’suda katıldı. Antrenör Semra Ediz denetiminde üç ay önce  çalışmalara başlayan Sakarya Jimnastik spor kulübü  minik Aerobik Cimnastik’çileri  Sena Turmamış,Ecem Barklı,Ecre Barklı 10-12 Yaş Grubu Trio’su olarak 19 Kulüp’ün katıldığı katagoride,14 ncü oldu.Sakarya ekibinin deneyimli 5 Kulüp’ü geride bırakması büyük başarı olarak alkışlandı.Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salih Koşu Sakarya Cimnastik spor kulübü yönetimini ve Minik Sporcuları kutladı.

Madalya ve Kupa verildi
Yarışmaların tamamlanmasında sonra İlk üç dereceyi alan Sporculara madalya ve Kupaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salih Koşu,Cimnastik Federasyonu Genel sekreteri Bekir Doğan,Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ,Spor Şube Müdürü Bülent Kasım,Adapazarı İlçe Spor Müdürü Sebahattin Güzel,Cimnastik Federasyonu Sakarya Cimnastik İl temsilcisi Zeynep Alkan tarafından verildi.