186’ıncı yılını kutlayan Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, Başkan Toçoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Toçoğlu, “Belediyelerin şehirlerde hissettirilmesi zabıta arkadaşlarımızla mümkündür. Hem görevimizi layıkıyla yerine getireceğiz hem de vatandaşlarımızla çok iyi ilişkiler kuracağız. Zabıta Teşkilatımızdan son derece memnunum. Zabıta Haftası’nı kutluyorum” dedi. 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı Belediye Zabıtası’nın 186’ıncı kuruluş yıl dönümünde Başkan Zeki Toçoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette ilk olarak konuşan Zabıta Daire Başkanı Yusuf Türkhan, “1826 yılından bu yana zabıta halkın içerisinde, halkın hizmetinde var olan bir teşkilat. O zaman ihtisap teşkilatı olarak kurulmuş Cumhuriyet sonrasında ise zabıta teşkilatı olarak görevi yapmaya devam ediyor. Biz de Büyükşehir Belediyesi Zabıta Teşkilatı olarak stantlar kuruyor, broşürler dağıtarak vatandaşlarımızla sıcak temas kurmaya çalışıyoruz. Bizlere çalışmalarımızda destek veren Başkanımız Zeki Toçoğlu’na teşekkür ediyoruz” dedi. 

Zabıta Teşkilatımızdan memnunum

Zabıta Haftası’nı kutlayarak sözlerine başlayan Başkan Zeki Toçoğlu, “Zabıta haftamız hepimiz için hayırlı olsun. Göreve geldiğimde zabıta arkadaşlarla yaptığım toplantıda da söylemiştim. Belediyelerin şehirlerde hissettirilmesi zabıtalar eliyle mümkündür. Biz hem siyasi hem de idari bir görev yapan kuruluş olarak hem görevimizi hakkıyla yerine getireceğiz hem de vatandaşlarımızla çok iyi ilişkiler içerisinde bu işi götüreceğiz. Tabiî ki kanunları kuralları uygularken görevimize sadık, gayet disiplinli olarak hareket edeceğiz. Ama münasebetlerimizde her zaman vatandaşlarımızla onların hizmetinde olduğumuzu, onların hizmetkârı olduğumuzu unutmadan görev sınırlarımızı belirleyeceğiz. Ben Sakarya’daki zabıta teşkilatından son derece memnunum. Belki de birçok şehrin başaramadığı seyyarlar konusunu biz burada sizin çabalarınızla çok sorunsuz bir şekilde hallettik.  Büyük bir memnuniyet var. Hepinize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.