SASKİ Serdivan’da yağmursuyu sorununu önemli ölçüde çözecek olan yağmursuyu çalışması başlattı. Toplamda 5 kilometrelik yağmursuyu hattının döşeneceğini kaydeden SASKİ Su ve Kanal İşletme Dairesi Başkanı Recep Kılıç, “Yeni yağmursuyu hatlarıyla Serdivan’da yağmursuyu sorunu önemli ölçüde çözülecek” dedi. 

Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Serdivan’ın yağmursuyu sorununu önemli ölçüde çözecek olan çalışmayı başlattı. Serdivan’da yürütülen yağmursuyu çalışmalarına ilişkin bilgiler veren SASKİ Su ve Kanal İşletme Dairesi Başkanı Recep Kılıç, “Serdivan’da yağmursuyu sorununu önemli ölçüde çözecek bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Toplamda 5 kilometre uzunluğunda yağmursuyu hattı döşüyoruz. Serdivan Caddesi, Kirişhane Caddesi, 3. ve 5. Caddelerin yağmursuyu sorunları bu çalışmayla çözüme kavuşacak” diye konuştu. 

İçme suyu Merkezi Hızırilyas

Serdivan’da büyük yatırımların sürdüğünü kaydeden Recep Kılıç, Sakarya’nın içmesuyu merkezinin Hızırilyas Tepesi’ne geçiyor olması nedeniyle ekiplerimiz Serdivan’da hummalı bir çalışma içerisindeler. Bir yandan yağmursuyu çalışmaları, bir yandan da içmesuyu çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Çalışmalarımızdan ötürü bazı yollar trafiğe kapanıyor. Vatandaşlarımıza gösterdikleri anlayış ve sabır için teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.