Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Mobilyacılar Birliği üyeleri ile bir araya geldi. Tunatan Tesisleri’nde gerçekleştirilen istişare toplantısına Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik, SAMOB Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Çokal ile çok sayıda birlik üyesi mobilyacı esnafı katıldı. Programda ilk söz alan AK Parti İlçe Başkanı Osman Çelik, düzenlenen toplantının hayırlara vesile olmasını temenni etti. Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, “5 yıldır hep birlikte çok güzel çalışmalar gerçekleştirdik. Her zaman hizmetten yana olduk. İnşallah vatandaşımızdan alacağımız destekle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Serdivan’da hizmetlerimiz artarak devam edecek” şeklinde konuştu.
Esnaftan destek teşekkürü
SAMOB Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Çokal ise, “Toplantı vesilesiyle de esnaf arkadaşlarımızla bir araya gelme fırsatı bulduk. Serdivan’da önemli hizmetler hayata geçirildi. Esnafımızın istekleri doğrultusunda da çalışmalar yapıldı. Bizlere destek olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu ve Serdivan Belediye Başkanımız Yusuf Alemdar’a çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.   

Hizmetlerimize devam edeceğiz
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Serdivan, en hızlı gelişen ilçelerimizden biri oldu. Her zaman bizlere destek oldunuz. Sizlerin güvenini boşa çıkarmamak için gece gündüz çalışıyoruz. ASEM’in bulunduğu bölge ile ilgili önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı, mobilyacılar çarşısına önemli bir değer kattı. İnşallah, kısa süre içerisinde Şeker Kavşağı ile Eski Kazımpaşa Caddesi arasında yeni bir caddeyi de trafiğe açacağız. Bölgenin gelişimine ivme kazandıracak çalışmalar gerçekleştirdik. İnşallah, sizlerden alacağımız destekle seçimlerin ardından da hizmetlerimize devam edeceğiz” diye konuştu. 

Her projeye varız
Esnaftan gelen soruları da yanıtlayan ve bölge esnafı ile yeni bir projeyi hayata geçirmeyi hedeflediklerini belirten Başkan Toçoğlu, “Bugüne kadar esnafımızın görüşlerini alarak önemli hizmetleri hayata geçirdik. Yuvam ve Saraçlar Sokağı yeniledik. Eski tır garajını kaldırdık. Nakliyeci esnafımız için modern bir tesis inşa ettik. ASEM girişi ile Muradiye Camii arasındaki güzergahta da bir çalışma yapmak istiyoruz. Esnafımızın fikir birliğine vardığı, bölge için faydalı olacak projeleri hayata geçirmeye hazırız. Sizlerin istediği her projeye varız” ifadelerini kullandı.