Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği; Suriye’ye 1 tır dolusu un yolladı
 
Sakarya MUSİAD; Suriye halkını unutmadı
 
MÜSİAD Sakarya Şubesi; büyük bir insanlık dramı ile karşı karşıya olan Suriye’ye, 30 bin TL değerindeki 1 tır un yolladı.
 
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Şubesi; uzun süredir devam eden çatışmalar sebebiyle büyük bir insanlık dramı ile karşı karşıya olan Suriye’ye, 30 bin TL değerindeki 1 tır unu, Suriye’ye yolladı. 19 Sivil toplum kuruluşunun bir araya gelerek oluşturduğu Sakarya Suriye Halkıyla Dayanışma Platformu’nun aracılığıyla 4’üncü tırı yollayan MÜSİAD Sakarya Şubesi; MÜSİAD’ın ortaya koyduğu güç birliğine destek veren tüm üyelerine teşekkür etti.
 
Yapılan dua ile yola çıkan Sakarya Suriye Halkıyla Dayanışma Platformu’nun 4’üncü tırı uğurlama programında konuşan MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Halit İnci; “Ticari hayatın olmadığı, hayvancılık ve tarımın tamamen bittiği Suriye’de 10 milyon Suriyeli açlık tehlikesi ile karşı karşıya. Bu minvalde, MÜSİAD Sakarya Şubesi olarak 30 bin TL değerindeki 1 tır unu, İHH eliyle Suriye’de açlık tehlikesiyle karşı karşıya olan insanlara acilen ulaştırılmak üzere gönderiyoruz.

Bu vesileyle, MÜSİAD Sakarya Şubesi olarak; MÜSİAD’ın ortaya koyduğu güç birliğine destek veren tüm üyelerine teşekkür ediyoruz” dedi.