Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelerde düzenlenen iftar programları tüm hızıyla devam ediyor. İftar sofraları bu sefer de Karapürçek’te kuruldu. Karapürçek Meydanı’nda gerçekleştirilen iftar programına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Başkan Toçoğlu masaları tek tek dolaşarak vatandaşların Ramazan ayını kutladı.
 
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından ilçelerde düzenlenen iftar programları devam ediyor. İftar sofraları bu sefer de Karapürçek ilçesinde kuruldu. Gerçekleştirilen iftar programına Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, Büyükşehir Belediyesi yöneticileri ve Karapürçekliler katıldı. İftar öncesinde masaları tek tek dolaşan Başkan Zeki Toçoğlu, vatandaşların Ramazan ayını kutladı. Daha sonra iftar yemeğine geçildi.
 
İlçelerimizin eksiklerini gideriyoruz

Karapürçeklilerle birlikte iftarını açan Başkan Toçoğlu, iftar sonrasında da vatandaşlarla sohbet etti. İftar sonrasında kısa bir açıklama yapan Başkan Zeki Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak her alanda çalışmalarımız sürüyor. Şehir merkezimiz başta olmak üzere, sınırlarımız içerisindeki ilçelerimizde de yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Sıcak asfalt ve altyapı çalışmaları başta olmak üzere ilçelerimizin eksiklerini gidermek için, her zaman daha iyi hizmetleri vatandaşlarımızla buluşturmak için ilgili belediyelerimizle koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Bugün Karapürçek’teyiz. Karapürçek’in güzel bir meydana ihtiyacı vardı. Biz de meydan için kollarımızı sıvadık ve çok güzel bir meydanı Karapürçekli hemşerilerimizin hizmetine sunduk. Ayrıca bugün burada çok güzel bir atmosferde iftar yaptık. İftarımıza katılan bütün Karapürçekli vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu. AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu vatandaşlarla aynı sofrada buluşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Vatandaşlarımızın bereket ayı, güzellik ve temizlenme ayı olan mübarek Ramazanlarını kutluyorum” dedi. Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım da, ilçeye yaptığı katkılardan ve düzenlenen iftar programından dolayı Başkan Zeki Toçoğlu’na teşekkür etti.
 
İftar programının ardından düzenlenen Karagöz Hacivat gösterisi Karapürçekli çocuklar tarafından yoğun ilgi gördü. Çocuklar düzenlenen gösteriyle keyifli dakikalar geçirdi.