Yerli Malı Haftası kutlaması kapsamında Hızır epe Mehmet Akif ERSOY İlk Okulu 3/B  sınıfı öğrencileri Öğretmenleri Ali KIRDAR nezaretinde Serdivan ilçe sınırları içinde bulunan ve Engelli öğrencilere eğitim veren Şehit Ali BORİNLİ İlk Öğretim ve İş Okulunu ziyaret ederek yerli malı haftası içinde farkındalık ve sosyal sorumluluk bilinci içinde yanlarında getirdikleri hamur işleri börekler ve hediyeleri özel eğitim alan engelli öğrenciler ile birlikte  paylaşarak  farklı güzel  bir ortam içinde engelli öğrencileri ve okulu yakından  tanıma fırsatı buldular.

Yapılan ziyaretten memnuniyetini ifade eden Şehit Ali BORİNLİ Okul Müdürü Derya ÖZEN Okul hakkında misafir öğrencilere  bilgilendirmede bulundu. Ziyarette hazır bulunan Okul Aile Birliği  Yönetimi Başkanı Hümeyra KARACA , TSD Adapazarı Şb.Bşk. Yrd. Selim ÖZEN ve  Okul yönetimi Müdür Yardımcıları. Muhammet Yaşar ARSLAN , Rafet GÜNEŞ , Kürşad AKYÜZ Öğrencilere Okullu gezdirerek Ders saati içinde engelli öğrencilere verilen eğitim ve yapılan atölye çalışmalarını yerinde görme fırsatı buldular 

 Öğrenciler El sanatları öğretmeni Meltem ÖZÇELİK nezaretinde yapılan engelli öğrencilerin ürettiği el işi ürünleri  beğenerek , Beden Eğitimi Öğretmeni Seldal AĞAÇ tarafından engelli öğrencilerin yapmış olduğu  folklor çalışmasına katıldılar ve Müzik Öğretmeni Oğuz ÖZLER ile birlikte engelli öğrenci  Cemil GÜMÜŞ ' ün misafir öğrenciler için hazırladığı mini konser ile süpriz yaparak keyifli eğlenceli dakikalar geçirdiler.
   
 Engelli öğrencilere verilen eğitim ve öğretim hakkında bilgilendirmede bulunan okul yönetimi ziyarete gelen misafir öğrencilerin sorularını büyük bir özenle cevapladılar  yerli malı haftası kutlaması kapsamında yapılan ziyaret dolaysıyla M.Akif ERSOY İ.Ö.O Öğretmeni Ali KIRDAR beye ve öğrencilere göstermiş oldukları duyarlılıktan ötürü  teşekkür ettiler..