Büyükşehir’den 7’de 7

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde geride kalan 8 haftada yenilgi yüzü görmeyen Büyükşehir Basketbol Takımı, bu hafta karşılaştığı Bahçelievler Belediye Spor’u güzel bir oyunla 65 – 56 mağlup etti. Büyükşehir Belediyespor bu galibiyetle ligdeki yenilmezlik serisini 7 maça çıkardı.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, EBBL’de yoluna dolu dizgin devam ediyor. Geride kalan 8 hafta boyunca çıktığı 6 karşılaşmadan da galibiyetle ayrılan büyükşehir Belediyespor, Atatürk Spor Salonu’nda Bahçelievler Belediyespor ile karşılaştı. Karşılaşmayı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra Vali Mustafa Büyük, AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aktaş, Sakarya Spor Kulüp Başkanı Selahattin Aydın, Basketbol Şubesi Başkanı Akgün Altuğ ile çok sayıda sporsever ilgi ile takip etti.

Ligin yenilmezi

Maça hızlı başlayan Büyükşehir Belediyespor, skor avantajını sürekli elinde tuttu. Çekişmeli geçen müsabakanın ilk yarısını Ali Burgul’un öğrencileri 34 – 28 önde kapattı. İkinci yarıda da rakibine öne geçme fırsatı tanımayan Büyükşehir Basket, dış atışlardan bulduğu önemli sayılarla karşılaşmayı 65 – 56 kazandı. Büyükşehir, bu galibiyetle ligdeki yenilmezlik serisini 7 maça çıkardı. Karşılaşmayı büyük bir heyecanla takip eden Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu, Vali Büyük, Milletvekili Dişli, Türk-İş Genel Başkanı Atalay ve İl Emniyet Müdürü Aktaş, mücadelenin ardından sporcuları tek tek tebrik etti.