Birlik ve beraberlik içerisinde oldukça, birbirimize dua ettikçe ve destek verdikçe çözemeyeceğimiz hiçbir sorun yoktur” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Atatürk Sanayi’nde esnaf ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen istişare toplantısına Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra, SESOB Başkanı Hasan Alişan, Atatürk Sanayi Yaşatma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Şaban Kaytaz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan ve sanayi esnafı katıldı.

Kaytaz’dan teşekkür

Atatürk Sanayi Yaşatma ve Güzelleştirme Dernek Başkanı Şaban Kaytaz, yaptığı selamlama konuşmasında, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nu aralarında görmekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, düzenlenen buluşma için Başkan Toçoğlu ve SESOB Başkanı Hasan Alişan’a teşekkür etti. Sakarya Esnaf ve Sanatkâr Odaları Birliği Başkanı Hasan Alişan ise, Atatürk Sanayi Sitesi’nde birlik ve beraberliğin hâkim olduğunu belirterek, “Atatürk Sanayi Sitesi esnafları her zamanki gibi birlik ve beraberlik içerisinde. Atatürk Sanayi hem fiziki yapısıyla hem burada bulunan liyakatli ustalarımızla örnek bir birliktelik sergilemektedir. Bu birlik ve beraberliği bırakmamak lazım. Biz esnaf temsilcileri olarak yerel yönetimlerle müşterek bir şekilde çalışıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımızla uzun zamandan beri fikir alışverişi içerisindeyiz. Bizlere verdiği desteklerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Birlik ve beraberlik

Esnaf temsilcileri ile sürekli temas halinde olduklarını ve durum değerlendirmesi yaptıklarını belirten Başkan Toçoğlu, “Gerek esnaf örgütleriyle gerek birlik başkanlarımızla sürekli temas halindeyiz. Büyükşehir Belediyesi’nin yetki sınırlarındaki her konuda yardımcı olmaya çalışıyoruz. Hamdolsun şehrimizde önemli bir sorun yok. Birlik ve beraberlik içerisinde oldukça, birbirimize dua ettikçe ve destek verdikçe çözemeyeceğimiz hiçbir sorun yoktur. Önemli bir süreçten geçiyoruz. Daha fazla birbirimize sahip çıkarak, dikkat ederek bu sorunların üstesinden de geliriz. Hepinize hayırlı işler diliyorum, Allah hayırlı kazançlar versin. Tüm esnaf kardeşlerime katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.