Sakarya Büyükşehir Öğretmenleri Unutmadı

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Çocuklarımıza verilen eğitim, çok daha modern ve çağı yakalayan bir Türkiye için ihmal edilemeyecek önemli bir yatırımdır. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın en iyi şekilde hayata hazırlanabilmeleri için büyük özveriyle çalışan çok değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.” dedi. Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BELPAŞ A.Ş.’de öğretmenleri unutmadı. 24 – 25 Kasım tarihlerinde BELPAŞ tesislerinde öğretmenlere %24 oranında indirim uygulanacak. 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı. Başkan Toçoğlu, “Çocuklarımıza verilen eğitim, çok daha modern ve çağı yakalayan bir Türkiye için ihmal edilemeyecek önemli bir yatırımdır. Hükümetimiz eğitime çok büyük destek veriyor. Ezbercilikten kaçınan, insanı ve ortak değerleri temel alan eğitim politikaları geliştirerek ülkemize her alanda olduğu gibi eğitimde de çağ atlatıyor. Bir eğitimci olarak gönlümden eğitimde çağdaş standartları yakalamış bir Türkiye ve başarısını en üstlere çıkarmış, gençleriyle örnek bir Sakarya geçiyor. Büyükşehir Belediyesi olarak eğitime her zaman destek veriyoruz. Eğitim kurumlarımızın, çok değerli öğretmenlerimizin ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yanındayız. Büyük ilerlemeler kat ediyoruz. İnşallah gelecek çok daha güzel olacak. Bilgiyle donanmış, insani değerleri temel alan ve çalışmaktan yılmayan kıymetli gençlerimiz, şehrimizi ve ülkemizi çok daha ileri ve güzel noktalara taşıyacaklar. Bu duygu ve düşüncelerle, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın en iyi şekilde hayata hazırlanabilmeleri için büyük bir özveriyle çalışan çok değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

BELPAŞ’tan Öğretmenlere %24 İndirim


Sakarya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BELPAŞ A.Ş.’de 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor. BELPAŞ işletmeleri olan, AKM, Ormanpark, Kentpark, Yenikent Park, Korucuk Park, Yenikent Sosyal Tesisleri ve Kampus Kafesite’de 24- 25 Kasım tarihlerinde öğretmenlere %24 oranında indirim uygulanacak.