Toçoğlu’ndan Çakır’a Destek

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Basın İlan Kurumu Sakarya Şube Müdürü Ömer Faruk Çakır’ı ağırladı. Ziyarette konuşan Başkan Toçoğlu, “Yaşadığımız müessif bir olaydan sonra Ömer Faruk kardeşimizin atandığı bu yeni görevinde kendisine başarılar diliyorum” dedi. BİK Şube Müdürü Ömer Faruk Çakır ise, “Sayın Başkanımız çok sıcakkanlı. Bizleri çok güzel ağırladılar. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Basın İlan Kurumu Sakarya Şubesi Müdürlüğü’ne atanan Ömer Faruk Çakır’ı ağırladı. Ziyarette konuşan BİK Şube Müdürü Ömer Faruk Çakır, “Geçmişte Recep Beyin, Devrim ve Mustafa arkadaşımızın yaşadığı o talihsiz ve acı olayı da üzüntüyle hatırladık. Bu tür olayların ülkemizde bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz.  Sayın Başkanımız çok sıcakkanlı. Bizleri çok güzel ağırladılar. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki faaliyetlerimizde Sayın Başkanımızdan destek alarak çalışmalarımıza devam etmek istiyoruz” şeklinde konuştu. 

Bir daha yaşamayalım

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yaşanan acı olaydan herkesin ders çıkarması gerektiğini vurgulayarak, “Yaşadığımız müessif bir olaydan sonra Ömer Faruk kardeşimizin atandığı bu yeni görevinde kendisine başarılar diliyorum. Sakarya’mız ve ülkemiz için çok nahoş bir hadise yaşadık İnşallah bir daha böyle olayların yaşanmasına şahit olmayız. Tüm temennimiz bu. Sakarya her anlamda, insanlarımızın rahat çalışabileceği ve görev yapabileceği illerden bir tanesidir” ifadelerini kullandı.