Sevenleriyle buluştu Artvin'in Hopa ilçesinde 1982 yılında dünyaya gelen Karadeniz müziğinin doğasında yetişerek, dört yıl süreyle şarkılarını, beslendiği topraklarda 2005 yılının Eylül ayında ayrılarak İstanbul'a yerleşen Resul Dindar, Tanura’nın organizasyonuyla Sakarya’da sevenleriyle biraraya geldi.

Sevilen şarkılarla Atasoy Düğün Salonu’nda gerçekleşen konserde üç sat boyunca daha önce solistliğini yaptığı Karmeta Grubu’ndaki “Nani” ve “Nayino” albümleri ile kendi albümü olan “Divane”de yer alan bestelerini seslendiren Resul Dindar, başta Sakarya olmak üzere Trabzon, Ankara, Bolu, Düzce ve Kocaeli’nden gelen sevenlerine, unutamayacakları bir gece yaşattı. Sahne performansıyla, bir kez daha hayranlarının gönlüne taht kuran Resul Dindar, orkestra ile uyumu, slow ve hareketli şarkıları ve sanat müziği ile de, muhteşem bir program gerçekleştirdi.

Sevgi seli Sanatçıyı Sakarya’ya ikinci kez getiren Tanura Organizasyon Cemal Küçük’ü sahneye davet eden Resul Dindar, onunla birlikte düet yaptı. Sanatçı, konseri sonrasıyla hayranlarıyla tek tek Hatura fotoğrafı çektirerek, albüm ve anı defterini de imzalamayı ihmal etmedi. SAÜ TS Clup üyeleri de, Resul Dindar’a Trabzon atkısı hediye ederek, gecede hep bir ağızdan“Borda Mavi, Şampiyon Trabzonspor ve “Yeşil Siyah Şampiyon Sakaryaspor” tezahüratları yaptı.

Dizi uyarısı Kendisini yalnız bırakmadığı için sevenlerine kez daha bir teşekkür eden Resul Dindar, konseri sonunda, bazı tv kanallarında Karadeniz’i anlatan dizileri, Karadeniz’i yanlış tanıttığı için izlenmemesini ve reyting yapılmasına izin verilmemesini önererek, Karadeniz insanı tv dizilerinde anlatıldığı gibi, insanlar olmadığı söyledi.