MÜSİAD Sakarya Yöneticileri,  Sakarya MÜSİAD Haliç’te iftara katıldı
 
 Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (MÜSİAD), düzenlediği Geleneksel MÜSİAD İftarı, İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İstanbul Valisi Vasip Şahin de katıldığı iftara Sakarya’dan AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, MÜSİAD Sakarya Şubesi Başkanı Ahmet Genç, MÜSİAD Sakarya Şubesi ikinci Dönem Başkanı Mehmet Aracı, üçüncü Dönem Başkanı Necati Atalay, dördüncü Dönem Başkanı Halit İnci’de yönetim kurulu üyeleri ve üye işadamları katıldı.
 
OLPAK: “Ramazan ayının dostluk, kardeşlik ve muhabbet ayıdır”
İftar’da konuşma yapan MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, Ramazan ayının dostluk, kardeşlik ve muhabbet duygularını pekiştiren, bir temizlenme, arınma imkânı sunan bir ay olduğunu ifade ederek; Dünyanın birçok bölgesinde, Müslüman kardeşlerimiz, yoksulluk, açlık ve sefalet içindeyken daha da acısı, ölümle pençeleşirken, rahmet ve bağışlanma ayı olan ramazanın, dirilişimize vesile olmasını niyaz ediyorum” dedi.
 
ERDOĞAN: “MÜSİAD doğru bildiği istikamette yürüdü”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise iftar sofrasında kendilerini bir araya getiren MÜSİAD yöneticilerine teşekkür ederek, “Bizi bölüşmenin, paylaşmanın, kaynaşmanın, kardeşliğin ayı, başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan mübarek ramazan ayına ulaştırdığı için Rabbime şükrediyorum” dedi. Ramazanın ülkeye, millete, İslam alemine huzur, saadet ve bereket getirmesini dileyen Erdoğan, ülkenin gelişmesine, kalkınmasına, büyümesine verdikleri katkı için MÜSİAD üyelerinin her birine teşekkür ederek, “Sizler MÜSİAD ailesi olarak bu ülkede daima mücadelenin ve milletin değerlerine sahip çıkmanın adresi oldunuz. En zor zamanlarda dahi doğru bildiğiniz istikamette yürümeyi sürdürdünüz. Baskılar, engeller sizi asla yıldıramadı. Çünkü sizler inanan insan için meşakkatin, menzile giden yolun süsü olduğunu biliyordunuz” diye konuştu.