MÜSİAD Sakarya; İnşaat Sektör Kurulu’na katıldı

MÜSİAD Sakarya Şubesi; Düzce – Akçakoca’da gerçekleştirilen MÜSİAD İnşaat Sektör Kurulu Türkiye İstişare Toplantısı’na 8 kişilik bir yönetim ve üye ile ekiple katıldı. 

Düzce – Akçakoca’da

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) “Kamu – Özel Sektör Devlet Yatırımları” konulu “İnşaat Sektör Kurulu Türkiye İstişare Toplantısı” Düzce’nin Akçakoca İlçesi’nde gerçekleşti. Toplantıya Sakarya’dan Şube Başkan Yardımcıları Enver Tok ve İrfan Püsküllü ile Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Boz, Sakarya Şubesi İnşaat Sektör Kurulu Başkanı İsmail Koç, Üyeler Hüseyin Emanet, Hüseyin Duran ve Süleyman Tunç katıldı.

“Kamu – Özel Sektör Devlet Yatırımları” konulu İnşaat Sektör Kurulu Türkiye İstişare Toplantısı’nda; T.C. Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı Metin Kilci, T.C. Kalkınma Bakanlığı Kamu – Özel İşbirliği Daire Başkanı Cem Galip Özenen, T.C. Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Danışmanlık Hizmetleri Daire Başkanı Ali Güner Tekin, Fatih Üniversitesi Öğretim Gör. International PPP Platform Türkiye Başkanı Av. Ahmet Keşli ve MÜSİAD Genel Sekreteri Eyüp Vural Aydın” sektörle ilgili birer konuşma yaptı.