Toçoğlu, "2014 seçimlerinden itibaren bütün il sınırları Büyükşehir’e dahil olacak. Köylerimiz de Büyükşehir hizmetlerinden faydalanacak.

Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu devam ettirdiğimiz sürece çok daha güzel hizmetlerle buluşacağız" dedi.

Başkan Toçoğlu Kuyumcullu İftarı'nda

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu ilçesi Kuyumcullu Köyü’nde düzenlenen iftar programına katıldı.

Bu yıl 4.’sü düzenlenen Kuyumculluların Ramazan buluşmasına Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz, Karasu İlçe Başkanı İshak Sarı, Kocaali İlçe Başkanı Basri Burak Ak, Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, Kocaali Kaymakamı Ahmet Odabaş, Karasu Kaymakamı Şafak Gürçam, Erenler Belediyesi Başkan Yardımcısı Osman Aydın, STK Temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Yol çalışmasına teşekkür

İftar programının ardından konuşmalara geçildi. Kuyumcullu Köyü Muhtarı Mustafa Çalık, köy girişinde devam eden bölünmüş yol çalışmalarına katkılarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na teşekkür etti.

Köy içerisinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Çalık’ın konuşmasının ardından dernek yöneticileri söz aldı.

Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu ise vatandaşların Ramazan ayını tebrik ederek, geleneksel hale getirilen Kuyumcullu İftar Buluşmalarının devamını diledi.

Tüm ilçelere hizmet

Kuyumcullu Köyü’nde vatandaşlarla bir arada olmaktan, aynı sofralarda iftar açıyor olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Böyle mübarek bir akşamda, böylesine güzel bir etkinlikte sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum.

Bizleri bir araya getiren dernek başkanlarımıza ve muhtarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah, birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu devam ettirdiğimiz sürece çok daha güzel hizmetlerle buluşacağız.

Biliyorsunuz ki 2014 seçimlerinden itibaren bütün il sınırları Büyükşehir’e dahil olacak. Karasu ve Kocaali nasıl Büyükşehir hizmetlerinden faydalanacaksa Kuyumcullu ve civar köylerde bu imkanlardan faydalanacak.

İlçelerimize, köylerimize hep birlikte daha güzel hizmetler götürmek için çalışacağız.” ifadelerini kullandı.