Klüp başkanı Selim Özen ilk kez kendilerini bir Milletvekili adayının ziyarete gelmesinden dolayı mutluluk duyduklarını belirterek,milletvekillerinin Sakarya’da engellilerin ihtyaç ve beklentilerini daha yüksek sesle dile getirmelerini beklediklerini söyledi..
 
Sakarya’daki engelli sporcuların faliyet gösterdiği Yenihayat Paralimpik spor klubünü ziyaret eden Sakarya Bağımsız Milletvekili adayı Coşkun Samur, Kulubün başkanı ve kulüb üyesi engelli sporcularla biraraya geldi. Yenihayat Paralimpik spor kulubü koordinatörü Selim Özen ilk kez kendilerine bir milletvekili adayının  ziyerete geldiğini belirterek

Samur’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Engellilerin  bir çok spor  branşında büyük başarılar kazandığını Sakarya’da da bir çok engellinin klubün çatısı altında toplanarak,farklı branşlarda spor faaliyetlerini gerçekleştirme şansı bulduğunu ifade eden Özen ‘’Milletvekili adaylarımızdan seçildiklerinde engelli vatandaşların sıkıntıları ve beklentilerini unutmamasını diliyoruz. Bir çok yeni yasayla engelliler için daha rahat bir yaşam olanağı sunulması için önemli adımlar atıldı. Fakat malesef engelliler hala bu toplumda yok sayılıyor. Sıkıntılarımızı paylaşarak bizlerin sesi olacak temsilciler istiyoruz’’ şeklinde konuştu.
 
Kulüp merkezinde engelli sporcularla bir araya gelen Sakarya Bağımsız milletvekili adayı Coşkun Samur’da dertlerini dinlediği engelli sporculara destek sözü Verdi. Samur Sakarya’da engellilerin ihtiyaçlarının karşılanması için herkese görev düştüğünü belirterek ‘’ Yerel yönetim bu konudaki sıkıntıları çözmek için daha çok çaba sarf etmeli, bu gün Sakarya’da kamu alanlarında engellilerin ihtiyacını karşılayacak bir tuvalet yada toplu taşımada engelli vatandaşlarımızın rahat seyahatini sağlayacak özel dizayn edilmiş toplu taşıma araçları ihtiyacı karşılamaktan uzak. Ayrıca engelli sporcularımızın Türkiye hatta dünya çapında başarı kazanmalarına olanak verecek tesislerde gündeme getirilmeli. Ben bu sıkıntılarınızı dile getirmek için tüm çabamla mücadele edeceğim’’ dedi..


 
Yeni Hayat Paralimpik Spor Klubü geçtiğimiz günlerde Türkiye’de ilk kez engelli sporcuların katıldığı bir trap turnuvası düzenleyerek büyük bir başarıya imza atmıştı.