AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Kavasoğlu ve beraberindeki yürütme kurulu üyeleri TÜVASAŞ Genel Müdürü Erol İnan'ı makamında ziyaret etti.


Göreve geldikten sonra yaptığı teşkilat,kurum,kuruluş ve STK ziyaretlerine hız kesmeden devam eden AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Kavasoğlu, ziyaretlerine TÜVASAŞ Genel Müdürlüğü'nü de ekledi.


TÜVASAŞ Genel Müdürü Erol İnan söze ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başladı.
Ardından göreve geldikten sonra kurum içerisinde yaptığı değişiklik ve yeniliklerden bahseden TÜVASAŞ Genel Müdürü Erol İnan, bu noktalarda bilgiler verdi. 


Fabrikada yürütmüş oldukları ar-ge çalışmaları ile iş ve işçi saglığı ve güvenliği eğitimleri gibi konulara da değinen TÜVASAŞ Genel Müdürü Erol İnan ardından sözü Ebru Kavasoğlu'na bıraktı.


AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Kavasoğlu ise söze Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın çalışmalarını anlatarak başladı. 


Yurt genelindeki raylı sistemler ve çalışma ağı hakkında bilgiler veren Ebru Kavasoğlu, TÜVASAŞ'ın Sakarya'daki getirilerine de değindi.


Son olarak AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Kavasoğlu, TÜVASAŞ Genel Müdürü Erol İnan'a misafirperverliği için teşekkür ederek çiçeklerini takdim etti.