İlim Yayma Cemiyeti Sakarya Şubesi Gülbahçe Yaz Kültür Etkinlikleri öğrenci velilerinin ve çok sayıda davetlinin katılımı ile gerçekleşti.

Programa Sakarya Valisi Mustafa BÜYÜK, İl Milli Eğitim Müdürü Vekili İrfan SARIK, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hamdi ÜNAL, Hizmet-iş Sendikası Sakarya Şb. Başkanı Mesut GÖKDEMİR katılım sağladılar ayrıca İlim Yayma Cemiyeti Sakarya Şube Başkanı Dr. Vadettin AKTAŞ yönetim Kurulu üyeleri Yaşar ŞEFTALİ, Yusuf GÖKDEMİR, Recep EROĞLU, Ali ALEMDAR programda hazır bulundular.

Program Yaz Etkinlikleri Veda Programı Kuran-ı Kerim Tilaveti ile başladı ardından selamlama konuşmasını yapmak üzere İlim Yayma Cemiyeti Sakarya Şube Başkanı Dr. Vadettin AKTAŞ sahneye davet edildi.

Selamlama Konuşmasında, 2013 yılı Gülbahçe Yaz Etkinlikleri'nde mevcut yurtlarında 570 civarında öğrenciye eğitim verildiğini, bu çalışmada 60 eğitici kadro ile bu çalışmayı sağladıklarını söyleyen AKTAŞ, bu tür çalışmaların gün geçtikçe artan kalitesiyle devam ettiğini de sözlerine ekleyerek, katılımcı öğrencilere hayırlı uzun ömürler temennisiyle değerli velilere teşekkür ettiler.

Ardından sahneye çıkan İlahi Grubu, Parlak Sesler Ezgi Grubu ve Tiyatro Grubu birbirinden güzel sunumlarıyla programa katılanlara duygu dolu anlar yaşattılar.

İlim Yayma Cemiyeti Sakarya Şubesi Gülbahçe Yaz Etkinlikleri videosu izlenilen programda son olarak Sakarya Valisi Mustafa BÜYÜK selamlama konuşması yaptılar.

Konuşmasında bu güzel çalışmaya emeği geçenlere teşekkürlerini sunarak İlim Yayma Cemiyeti'nin Misafir Makedonyalı öğrencilerine hazırlanan hediyeleri takdim eden Sakarya Valisi Mustafa BÜYÜK ardından İYC Şb. Başkanı Dr. Vadettin AKTAŞ'la beraber öğrenci ve velileri için hazırlanan iftar programına katılım sağladılar.

İftar sonrası İlim Yayma Cemiyeti Gülbahçe Yaz Etkinlikleri eğiticileri ile hatıra fotoğrafı çekilen Sakarya Valisi Mustafa BÜYÜK, bu değerli hizmetlerinden dolayı eğitimcilere teşekkürlerini sundular.