Yetim Öksüz Çocuklar Eğitim, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (YÖÇEYDER); her Ramazan Ayı’nda olduğu gibi bu Ramazan Ayı’nda da hayırseverlere vatandaşlara çağrıda bulunarak, yetimler için bu yılda Fitre ve Zekâtlarını YÖÇEYDER’e bağışlanmasını istedi.

Rahmet ve bağışlanma Ramazan

Rahmet ve bağışlanma ayı olan Mübarek Ramazan ayında yetim dostlarının verdikleri destekle, yetim ve öksüz ailelerin ekonomik sorunları büyük ölçüde giderilmeye çalışıldığını vurgulayan YÖÇEYDER Yönetim Kurulu Başkanı Ali Türkoğlu; “Ramazan ayı nedeniyle hayırsever halkımızın yardımlarını, Fitre ve Zekâtlarını bu yılda bekliyoruz.

Bu yıl Ramazan ayı münasebeti ile 278 ailemiz tekrar ziyaret edilerek, kumanya dağıtımı yapacağız. Geçen yıllarda Kentparkta veya farklı Resturantlarda yaptığımız “Yetim aileleri iftarda buluşuyor” geleneğimizi bu yılda devam ettirmek istiyoruz.

Derneğimizi her yıl olduğu gibi bu yıl da zekat ve fitrelerinizi direk elden dağıtımına devam edecek.. Bu konuda hayırsever hemşerilerimizin hassasiyetlerine müracaat ediyoruz.

Geçtiğimiz okul sezonu bizler açısından verimli geçti.Gerek hafta içi gerek haftasonu dernek binamızda destek eğitimi alan öğrencilerimiz okullarında daha motive oldu.

Öğrencilerimizi birçoğu takdir ve teşekkür aldı. Kumanya katkılarınızı ailelerimize ramazan içerisinde ulaştırıyoruz.

YÖÇEYDER veren ve alan arasında köprü

vazifesi yapmaya devam ediyor” dedi. YÖÇEYDER alan ve veren arasında köprü YÖÇEYDER’in Sakarya’da 17 yıldır faaliyetlerini artırarak sürdürdüğünü belirten Başkan Ali Türkoğlu; “YÖÇEYDER; hayırsever işadamlarımızın katkılarıyla yaptığımız kendi hizmet binamızda yaklaşık 2 yıldır yetim ailelerimize hizmet vermekte, yetim ailelerle halkımız arasında köprü oluşturmaktadır.

Yardımda bulunmak isteyen halkımızın dernek binamıza gelerek ya da hesap numarasına yardım türünü belirterek (zekât, fitre vs.) katkıda bulunmalarını bekliyoruz.

YÖÇEYDER olarak ramazan ayında vermiş olduğunuz destekten dolayı yetimlerimiz adına teşekkür eder, yaklaşan ramazan bayramınızı kutlarız” diye konuştu.

YÖÇEYDER’e yardımda bulunmak isteyen hayırseverlerin derneğin Türkiye Finans Katılım Bankası TR75 0020 6001 0999 0664 8700 -1 nolu hesabına yardım edebileceklerini belirtilirken, Dernek hakkında da; Ulus Caddesi No: 37 Adapazarı adresinden ve www.yoceyder.org.tr Web Adresinden bilgi alınabileceği bildirildi.

YÖÇEYDER’de yeni yönetim

Yetim Öksüz Çocuklar Eğitim, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nde (YÖÇEYDER); yönetim değişikliğine gidildi. Mevcut Başkan Naci İris’in iş yoğunluğundan ayrıldığı Başkanlık görevini Ali Türkoğlu’na bıraktı.

YÖÇEYDER’in yeni yönetim kurulu üyeleri şöyle oluştu: “Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Ersöz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hanefi Terzi, Sayman Harun Seslioğlu, Sekreter Zekeriya İşgüven, Üye Cengiz Serdar Eryılmaz ve Üye Naci İris”