Başkan Zeki Toçoğlu, Ticaret Borsası Başkanı Cevdet Mete’ye iade-i ziyarette bulundu. Toçoğlu, “Borsa ile bugüne kadar önemli çalışmalar yürüttük. Bu ivme bundan sonra da devam edecek. Gerçekleştireceğimiz hizmetlerle şehrimize hep birlikte değer katacağız” derken, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Cevdet Mete ise, Başkan Toçoğlu’na teşekkür etti. Mete, “Büyükşehir Belediyemizle güzel çalışmalara imza atmak istiyoruz” dedi. 

Başkan Toçoğlu’ndan STB’ye ziyaret

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Ticaret Borsası Başkanı Cevdet Mete’ye iade-i ziyarette bulundu. Mete’nin şahsında tüm STB yönetim kurulunu tebrik eden Başkan Zeki Toçoğlu, “Allah çalışmalarınızda kolaylık versin. Çalışmalarınızda, sektörünüze bağlı hizmetlerinizde Allah yardımcınız olsun. Hep birlikte şehrimiz adına çalışmalar yürüteceğiz, şehrimize daha da değer katmaya çalışacağız. Bugüne kadar Ticaret Borsası ile önemli çalışmalar yürüttük. İnanıyorum ki bundan sonra da bu ivme devam edecektir. Uygulamaya koyacağınız projelerde olmayı, destek vermeyi arzu ediyoruz. Gerçekleştireceğimiz hizmetlerle şehrimize hep birlikte değer katacağız.” ifadelerini kullandı.

Güzel çalışmalar

Sakarya Ticaret Borsası Başkanı Cevdet Mete ise gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirdi. Mete, “Sayın Başkanımıza yakın ilgisinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Ticaret Borsası olarak Büyükşehir Belediyemizle güzel çalışmalara imza atmak istiyoruz” şeklinde konuştu.