Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilat toplantısına katıldı. Adapazarı Belediyesi ve İl Genel Meclisi üyelerinin de katıldığı toplantıda, AK Parti Adapazarı İlçe Bakanı Mustafa Ak ve yönetim kurulu üyeleriyle istişare eden Başkan Zeki Toçoğlu, “Bütün ilçelerimize, eşit şekilde ulaşmaya çalışıyoruz. İlçelerimizde, iyi işler yaptık, önemli yatırımlar gerçekleştirdik. İl Özel İdaremizle, ortak bir çalışma yürütüyoruz. Köylerimizin grup yollarına sıcak asfalt döküyoruz. Vatandaşlarımız bu uygulamamızdan son derece memnun. Şehir merkezinde de önemli yatırımlar gerçekleştirdik. Ofis Sanat Merkezi’nden sonra, Sakarya Sanat Galerisi’ni de hizmete açtık. Artık, şehrimizin çehresi değişiyor. Gece gündüz demeden çalışıyoruz. Partimizin misyonuyla hareket ederek, önemli projeleri hayata geçirmeye devam ediyoruz” diye konuştu. 

Sakarya’nın geleceği garanti altında Konuşmasının devamında, Sakarya’nın geleceğini garanti altına alacak yatırımların bir bir hayata geçirildiğini dile getiren Başkan Zeki Toçoğlu, “Hamdolsun, Hidroelektrik Santralimizde enerji üretimi başladı. Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdik, Hidroelektrik Santrali kuran ilk belediye olduk. İlerleyen günlerde, su seviyesinin artması ile birlikte tam kapasiteyle çalışacağız. Yıllık enerji ihtiyacımızın yüzde 60’ını, HES’ten karşılayacağız. Akçay Barajı’nı da şehrimize kazandırıyoruz, ihalesi yapıldı. Barajımız tamamlandığı zaman, şehrimize yeni bir içmesuyu kaynağı kazandırmış olacağız. Bu projeler, Sakarya’nın geleceğini garanti altına alan projelerdir” şeklinde konuştu.

Milletimizin taleplerine bakacağız Konuşmasının son bölümünde, şehir genelinde sağlanan birlik ve beraberlik ortamının diğer şehirlere örnek teşkil ettiğini de belirten Başkan Toçoğlu, “Şehrimizin genelinde, çok şükür güzel bir birlik ve beraberlik ortamı var. Sağladığımız bu birlik ve beraberlik ortamı, birçok şehre örnektir. Çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Başarıyı getirecek olan hizmettir. Bizim derdimiz büyük, bizim hedeflerimiz büyük. Biz önümüze bakacağız, şehrimizde yaşam kalitesini yükselteceğiz. Muhalefetin ne dediğine değil, milletimizin taleplerine bakacağız. Hayata geçirdiğimiz projelerde hem şehrimizin bu gününü hem de yarınını düşünüyoruz. Biz Sakarya’mızın geleceğini kuruyoruz” ifadelerini kullandı.

Hedeflerimize ulaşacağız AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak ise, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’nu aramızda görmekten büyük mutluluk duyduk, kendisine çok teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımız, şehrimizin çehresini değiştirdi. Bunu sadece biz söylemiyoruz, muhalefette söylüyor. Beni arayıp, hayata geçirilen hizmetler hakkında teşekkürlerini sunanlar oluyor. İnşallah, birlik ve beraberliğimizi sürdürecek, önümüzdeki seçimlerde hedefimize ulaşacağız” dedi.