Kocaali’nin Ulaşım Sorunu Çözüldü

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kocaali’ye giderek vatandaşlarla buluştu. Başkan Toçoğlu, “Ne söylediysek doğruyu söyledik. Yapamayacağımız sözler vermedik, yapamayacağımız vaatlerde bulunmadık. Birlik ve beraberlik içerisinde, hep birlikte vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi. Kocaali Şoförler Odası Başkanı Süleyman Albayrak, Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar ve SESOB Başkanı Hasan Alişan ulaşımda güzergâh sorununun çözüldüğünü belirterek Başkan Toçoğlu’na teşekkür etti.

Şoförlerle buluştu

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kocaali Karasu Birlik şoförleri tarafından organize edilen kahvaltı programına katıldı. Kocaali Merkez Camii yanındaki meydanda gerçekleşen kahvaltı programına Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra, Kocaali İlçe Kaymakamı Ahmet Odabaş, AK Parti Kocaali İlçe Başkanı Basri Burak Ak, Kocaali İlçe Belediye Başkanı Ahmet Acar, Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Başkan Toçoğlu’na Teşekkür

Gerçekleştirilen programda konuşan Kocaali Şoförler Odası Başkanı Süleyman Albayrak ve Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, Kocaali Sakarya hattında çalışan şoförlerin güzergâh sorununun çözüldüğünü belirterek, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na teşekkür etti. SESOB Başkanı Hasan Alişan ise, “Ulaşım sektöründeki sıkıntıları Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu ile yaptığımız görüşmeler sonucunda geçmişte diğer konularda olduğu gibi esnaf ve sanatkârların sorunlarına çözüm getirilmiştir. Yapılan teknik çalışmalar neticesinde artık Kocaali’den alınan her yolcu Orta Garaj’a ve Terminal’e uğruyor. Sizlerin huzurunda bir kez daha Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Birlik ve Beraberlik

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu konuşmasında, “Göreve geldiğimizden beri vatandaşlarımızla iç içe olmaya gayret ediyoruz. Esnaflarımızın taleplerini karşılamaya çalışıyoruz. Tüm esnaflarımızla periyodik olarak bir araya gelip toplantılar düzenleyerek, istişareler gerçekleştiriyoruz. Bu toplantıların en güzel yanı gösterilen birlik ve beraberliktir. Sorunları elbirliği ile çözmeye çalışmamızdır. Böylece daha sağlıklı çalışma şartları oluşturup vatandaşlarımıza daha faydalı hizmet sunmuş oluyoruz.” dedi. Daha

Kaliteli Hizmet

Büyükşehir Yasası’na da değinen Başkan Toçoğlu, “Kocaali ve Karasu önümüzdeki sene Büyükşehir hizmet alanına dâhil olacak. Bu yasa imar bütünlüğünü ve kaynakların daha verimli bir şekilde kullanılmasını amaçlamaktadır. Tek elde toplanan kaynaklar ile vatandaşlarımız daha kaliteli hizmet alacak. Biz işimizin başındayız. Ne söylediysek doğruyu söyledik. Yapamayacağımız sözler vermedik, yapamayacağımız vaatlerde bulunmadık. Birlik ve beraberlik içerisinde, hep birlikte vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Esnaf ziyareti

Programın ardından Kocaali Eğitim Gönüllüleri Derneği’nin kermes açılışına katılan Başkan Toçoğlu, ilçede esnaf ziyaretinde bulundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kocaali İlçe Belediye Başkanı Ahmet Acar ile esnafları tek tek gezerek hayırlı işler diledi.