Kadir Gecesi’nde, Akyazı merkezinde kurulan huzur sofralarına, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Başkan Toçoğlu masaları tek tek dolaşarak vatandaşların Ramazan ayını ve Kadir Gecesi’ni tebrik etti. Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından bu yıl tüm ilçelerde düzenlenen iftar programları devam ediyor.

Gerçekleştirilen iftar programlarına Sakaryalılar yoğun ilgi gösteriyor. Program kapsamında gönül sofralarının yeni adresi Akyazı İlçesi oldu.

Gerçekleştirilen iftar programına Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra AK Parti Sakarya Milletvekili ve İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Ayhan Sefer Üstün, AK Parti Akyazı İlçe Başkanı Nail Kahveci, Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, ilçe belediye başkanları, STK temsilcileri, Büyükşehir Belediyesi yöneticileri ve Akyazılılar katıldı.

Ezan öncesinde masaları tek tek dolaşan Başkan Toçoğlu, Akyazılıların Ramazan ayını ve Kadir Gecesi’ni kutladı. Daha sonra iftar yemeğine geçildi.

En güzel an

Akyazılılarla birlikte iftarını açan Başkan Zeki Toçoğlu, iftar sonrasında da vatandaşlarla sohbet etti.

Başkan Toçoğlu, “Ramazan ayını vatandaşlarımızla birlikte geçirdik. Tüm ilçelerimizde gönül sofraları kurduk. Bu buluşmalar bizim için en güzel anlardır. Kadir Gecesi’ni geçen yıl olduğu gibi Akyazılı hemşerilerimizle geçirdik.
Tüm hemşerilerimizin Kadir Gecesi’ni bir kez daha tebrik ediyor, Ramazan Bayramı’nın hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı ise Kadir Gecesi’nde gerçekleşen Akyazı buluşması için Başkan Toçoğlu’na teşekkür etti.