Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası kapsamında sağlık personelleri ile buluşma düzenledi. Orman Park’ta düzenlenen programa Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Uzm. Dr. Aydın Sarı, Büyükşehir Tıp Merkezi Başhekimi Ayhan Ak ile Tıp Merkezi’nde görevli sağlık personelleri katıldı.

Sakarya İçin Çalışmaktan Memnunuz 

Toplantıda sağlık personelleri adına konuşma yapan Tıp Merkezi’nde görevli hemşire Tuğba Akyıldız, “Büyükşehir Tıp Merkezi bünyesinde hemşerilerimize hizmet etmekten büyük memnuniyet duyuyoruz. Bizleri bugünde bir araya getiren Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Aydın Sarı ise, Büyükşehir Belediyesi Tıp Merkezi bünyesinde yılda 120 binden fazla vatandaşa sağlık hizmeti sunduklarını, bu hizmeti sunarken de sağlık personellinin büyük bir özveriyle çalıştığını ifade etti.

Sağlık Çalışanlarına Teşekkür

Aydın Sarı, “Çok önemli bir mesleğin çalışanlarıyız. Bu kadar önemli bir mesleğin çalışanı olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Yılda 120 binden fazla vatandaşımıza sağlık hizmeti sunuyor, Türkiye’ye örnek hizmetleri hayata geçiriyoruz. Bu çalışmalardaki gücümüzü birlik ve beraberliğimizden alıyoruz. Biz bir ekibiz, biz bir aileyiz. Gerek kendi adıma gerekse Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu adına yaptığınız hizmetlerden dolayı hepinize çok teşekkür ediyoruz. İnşallah çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.