Dün sabaha karşı hastane bahçesinde özel araç içersinde yapılan doğumda nur topu gibi bir erkek çocuğu dünyaya geldi.
Edinilen bilgilere göre Hendek ilçesi Puna-Yayalar köyünde ikamet eden  21 yaşındaki T.B. adlı bayan doğum sancılarının artması üzerine  sabaha karşı özel bir araçla Hendek devlet hastanesine getirildi. Bu esnada hasta yakınları hastane görevlilerinide bilgilendirdi.

Hastane yetkilileri sabah gün ışırken derhal   doğum doktoru  Bahadır Bahadırlar’a ulaşarak acil doğum olduğu bilgisini verdiklerinde, doktor Bahadırlar  ettiği hipoktrat yeminine sadık kalarak derhal görevli olduğu hastaneye hareket etti.  Bu sırada dördüncü doğum için hastane bahçesine getirilen hastanın  araç içersinde kendi imkanları ile başlayan doğum, doğum uzmanı yetkililerinin müdahalesi ile  gerçekleştirilerek anne ve bebek kurtarıldı.

Alınan bilgilere göre anne araç içersinde nurtopu gibi bir erkek çocuğu dünyaya getirdi. Doğumun gerçekleşmesinin ardından anne ve bebek derhal servise alındılar. Servise alınan anne ve bebeğin sağlık durumlarının iyi olduğu bilgisine ulaşıldı.
Genç yaşta dördüncü evladını doğuran anneye geçmiş olsun dileklerimizi sunarken minik yavruya da hayırlı uzun ömürler dileriz.