ŞAMPİYONLARA BAŞKAN BABAOĞLU'NDAN TEBRİK VE ÖDÜL

Türkiye Ümit Genç ve U21 Yaş Altı Karate Şampiyonasında şampiyon olup ülkemizi Prag’da temsil edecek olan Milli sporcular İlker Eren Özel ve İrem Durmazİrem Durmaz Avrupa yolculukları öncesi Başkan Babaoğlu’nu ziyaret etti. Başkan Babaoğlu U21 Yaş Altı Karate Şampiyonasında şampiyon olan sporcuları ödüllendirip tebrik ederek Avrupa Şampiyonası öncesi moral verdi.

ŞAMPİYONLAR PRAG YOLCUSU

5 – 9 Mayıs tarihleri arasında Sakarya Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde Karate Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Ümit Genç ve U21 Yaş Altı Karate Şampiyonası ve Milli Takım seçmelerinde şampiyon olan Hendek Belediyesi Karate Spor Kulübü sporcuları İlker Eren Özel ve İrem Durmaz Avrupa yolculukları öncesi Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nu makamında ziyaret etti. 17 - 19 Haziranda Prag’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek olan İlker Eren Özel ve İrem Durmaz Başkan Babaoğlu’na desteklerinden ötürü teşekkür ederek şampiyona öncesi madalya sözü verdiler.

Milli sporcular Hendek Başkanı ziyaret etti

ÇOCUKLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, sporcuları ve antrenörlerini tebrik ederek “Türkiye Ümit Genç ve U21 Yaş Altı Karate Şampiyonasında Türkiye Şampiyonu olup ülkemizi Avrupa'da temsil edecek olan Milli sporcularımızı tebrik ediyorum. Yavrularımızın başarılarında en büyük pay sahibi hocalarımız, antrenörlerimiz ve ailelerini de ayrıca tebrik ediyorum. Çocuklarımızın her alanda başarıları olduklarını görmek bizi mutlu ediyor. Avrupa yolculukları öncesi kendilerine başarılar diliyorum. İnşallah Şampiyonlarımız  yine bizleri gururlandırır başaracaklarına inanıyorum, kendilerinden madalya bekliyorum” diye konuştu.