Milletvekili Recep Uncuoğlu , Sofu ile Hendek de destek istedi .
Hendek Ak Parti SKM nin Akşam Programına katılan milletvekili   Recep Uncuoğlu Sofu ile Hendeğin mahallelerinde kahvehane ve esnaf ziyaretleri yaptılar  , Cemiyetlere katıldılar. 
Uncuoğlu ve Sofu Belediye Başkanı İrfan Püsküllü Akşam Programında Uzuncaorman , Kargalı , Puna Mahallelerinde esnaf ve kahvehanelerde vatandaşlarla buluştu 
İstikrar için Tek Başına İş Başına 
Uncuoğlu kahvehanelerde yaptığı konuşmalarda . Türkiye’nin bu gün en çok ihtiyacı olan şeyin İstikrar olduğunu, tek başına iktidara gelebilecek tek partinin de AK Parti olduğunu belirterek, milletimiz istikrar için AK Parti’yi tek başına iş başına getirecek, milletimize güveniyoruz 
Dünya bu secimi bekliyor 
Bütün dünyanın gözü 1 kasım’da Türkiye’de, Türkiye yeniden istikrara kavuşacak mı? Yoksa yanı başımızda Yunanistan gibi mi olacak, belirsizliğe doğru mu sürüklenecek, Türkiye’nin üzerinde oynanmak istenen oyunları bozmak, uzlaşmaya ve koalisyona yanaşmayarak ülkemizi siyasi belirsizliğe götüren muhalefet liderlerine ikazımızı yapmak, istikrar içerisinde yatırımları devam ettirmek, ülkemizin huzurunu bozmak isteyenlere karşı birlik olmak için 1 kasım’da “sen ben yok Türkiye var” diyeceğiz. 
Uncuoğlu son olarak Sofu ve Püsküllü ile birlikte Hendek Gençlik Merkezinde Büşra ve İbrahim Çiftinin Düğün cemiyetine katıldı .