Asiye & Muzaffer çiftinin oğulları, başarılı ve genç iş adamı, siyasetçi Emre Şimşek ile Emine & Muhammet Tavlı çiftinin biricik kızları Mehbube Tavlı görkemli, muhteşem törenle, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce'nin kıydığı nikâh töreninde, iyi dilek, dua ve tavsiyeleriyle dünya evine girdiler.

MHP Sakarya Milletvekili ve Grup Başkan Vekili Muhammed Levent Bülbül, MHP Sakarya İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, MHP İl ve İlçe yöneticileri, Sakarya Ülkü Ocakları İl Başkanı Soyhan Sofuoğlu ve ekibi, iş ve siyaset dünyası, çeşitli denek başkanları ve yöneticilerinin katıldığı yoğun ilgi altında rüya gibi gerçekleşen, düğün töreninde genç çiftler sonsuz mutluluğa imza attılar.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce'nin iyi dilekleri, duaları, tavsiye ve önerileriyle kıyılan nikâhın şahitliğini ise MHP Sakarya Milletvekili ve MHP Grup Başkan Vekili Muhammed Levent Bülbül, MHP Sakarya İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, MHP İl Başkan Yardımcısı Fatih Şimşek, MHP Adapazarı ilçe Başkanı Halil Hakan Oturak yaptı.

Genç iş adamlarımızdan siyaset camiasının parlayan yeni yüzü Emre Şimşek ile Mehbube Tavlı çiftine sonsuz mutluluklar dileriz.