Mobil uygulamayla vatandaşlar, Apple İOS ve Android işletim sistemine sahip tabletleri ve cep telefonları ile belediyenin hizmetlerine artık hızlı ve kolayca ulaşabilecek

Hendek Belediyesi teknolojik alanda yürüttüğü çalışmalara bir yenisini daha ekledi. E belediye uygulamasını hayata geçiren Hendek Belediyesi, şimdide mobil uygulamayla hizmet vermeye başladı. Vatandaşlar Mobil Uygulama ile belediyenin genel bilgi ve iletişim bilgilerine, güncel haberlerine, hizmetlerine ve etkinliklerine Apple ve Android telefonları ile istedikleri her yerden rahatlıkla ulaşabilecek. Vatandaşlar, belediye ile ilgili pek çok işlemini cep telefonundan hızlı ve kolay bir şekilde yapabilecek.

Hızlı ve kolay erişim

Hendek Belediyesi’nin mobil uygulama hizmetini kullanan vatandaşlar, belediyenin proje, haber ve etkinliklerine istedikleri zaman kolayca ulaşabilecek. Vatandaşlar öneri, şikâyet ve taleplerini belediyeye iletebilecek. Yine aynı uygulama üzerinden vatandaşlar nöbetçi eczanelere ulaşabilecek. Ayrıca belediyenin ihaleleri ve meclis kararlarına da bu sistemden görüntüleyebilecek. Mobil uygulama üzerinden belediyenin sosyal medya hesaplarına ulaşma imkânına kavuşan kullanıcılar, telefon numarası çevirmeden tek tuşla belediyeye telefonla ulaşabilecek.