Dün bir dizi ziyaret için Hendek ilçesine gelen Sakarya Valisi Mustafa BÜYÜK yapımı sürmekte olan Hendek Spor Salonu projesini inceleyerek, yürütülmekte olan inşaat çalışmaları hakkında Hendek İlçe Spor Müdürü Hüdaverdi BAHADIR’dan bilgi aldı.

203 Dönüm üzerine kurulması planlanan ve inşaatı sürmekte olan, ilçeye spor konusunda bir çok  artı sağlayacak olan tesisi Sakarya Valisi Mustafa BÜYÜK ve beraberindeki heyet incelemelerde bulundu.
Ziyarete Hendek İlçe Kaymakam Mustafa AYHAN, Hendek İlçe Emniyet Müdürü Oğuz  ÇUHADAR, Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri DOĞAN, Hendek İlçe Spor Müdürü Hüdaverdi BAHADIR,  Jandarma Alay Komutanı Albay Adnan ARSLAN, Garnizon Komutanı Üsteğmen Hasan DAĞCI, AK Parti İlçe Başkanı Ali Kemal SOFU, Adem Öz, Alaattin Paşa KABA, Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin BAYLAN , İl Genel Meclis Üyeleri M. Nedim ALKAN katıldığı öğrenildi.
Vali BÜYÜK konuşmalarında şunları söyledi ” Hendek’in böyle bir spor salonuna ihtiyacı vardı , güzel olmuş. Bitirilen projeler yapılacak işlerin ışığı olacak” dedi.
Yapımı sürmekte olan Hendek İlçe Spor Salonunun ziyareti ardından ilçeye bağlı çeşitli köylere ziyaretlerde bulunduğu öğrenildi.
 

YAPIMI SÜREN HENDEK KAPALI SPOR SALONU  PROJESİ İNCELENDİ


YAPIMI SÜREN HENDEK KAPALI SPOR SALONU