ATİKEHANIM ANADOLU LİSESİ’NDEN  BİRLİK VE BERABERLİK GECESİ
Hendek Atikehanım Anadolu Lisesi  Okul Aile Birliği Başkan’lığına seçilen  Hasan Altun, ve ailesi,  yoğun çalışma temposu ve sağlık nedenlerine dayalı olarak  24 Kasım Öğretmenler günü münasebeti ile öğretmenlere  yönelik bir etkinliği gerçekleştiremediklerini söyledi. Gecikmelerinin  gerekçesini sağlık   nedenlerine bağlayan Altun ailesi  3 Aralık Pazartesi günü akşamı bu etkinliği gerçekleştirebilmenin mutluluğunu yaşadılar.
Davete protokolde katıldı

Hendek Mimoza Restoran’da düzenledikleri akşam yemeğinde Hendek Atikehanım Anadolu Lisesi öğretmenleri ile birlikte  Kaymakam Mustafa Ayhan, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, AK Parti Hendek İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Gülşen Dursun ve Gençlik Kolları Başkanı Bilal Deniz’de katıldı.

Öğretmenlerimizin hakkını asla ödeyemeyiz

Hendek Atikehanım Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği’ne seçilen çiçeği burnunda başkan Hasan Altun  “ Öğretmenlerimizin hakkını asla ödeyemeyiz. Okulumuzda öğretmen, veli, öğrenci üçgeni arasındaki birliği  sağladığımızda başarı kendiliğinden gelecektir. Bu akşam burada gecikmiş bir öğretmenler gününü kutlamanın onurunu yaşıyoruz. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun  “ Dedi.
Hendek Sakarya’daki okulların önüne geçecektir
Yemek sonrası bir konuşma yapan Hendek Belediye Başkanı Ali İnci “  Hendek’te   öğrencilerimiz geçen yıl ve ondan önceki yıllar eğitim yönünden  yeterli başarıyı gösteremediklerinden üzgün olduğumuzu belirtmek isterim. Bu akşam buradaki atmosferden gördüğün odur ki bunu aşacak düzeydeyiz. Bunu aşacak ortak çalışmayı burada görmekten mutlu olduğumu ifade ediyorum. İnanıyorumki Hendek Sakarya’daki okulların önüne geçecektir. Bunu öğretmen arkadaşlarımız sağlayacaklardır “ Dedi.  
Öğretmenlerimize çok iş düşüyor

Kendisininde eğitimci olduğunu vurgulayan Başkan İnci, ilçede bir çok okulun gerek fiziki yapısını gerekse mizanpaj çalışmalarını Hendek belediyesi olarak yaptıklarını ve bundan sonra da yapmaya devam edeceklerini müjdeledi. Mevcut okulların mekanlarının yeterli olmadığının altını çizen Başkan İnci; “ Başarı için sadece dış mekan imkanlarının iyileştirilmesi yetmez. Öğretmen arkadaşlarımıza önemli görevler düşüyor, öğrenci ve öğretmenlerimiz bunu iyi bilmelidir. Bu gece buraya kaymakam bey, milli eğitim müdürümüz ve bizlerde bu birlikteliği görmek için severek geldik. Bu birlikteliğimizi Allah daim eylesin. Belediye başkanı olarak bize düşen hangi görev varsa yapmaya hazır olduğumu bilmelisiniz” diyerek sözlerini tamamladı.

Öğretmenlerimize gereken önem bu yıl daha fazla verilir oldu

Geceye katılan Kaymakam Mustafa Ayhan’da öğretmenlerin öğretmenler gününü bir kez daha kutladığını, bu yıl okul aile birliği yönetimlerince öğretmenlerimize daha fazla önem verildiğini görmekten mutlu olduğunu ifade etti. Kaymakam Ayhan; “  Bu akşam burada gördüğüm birlik ve beraberlik bizleri son derece sevindirdi. Geceyi hazırlayanlara teşekkür ediyorum. Sizlerinde,  yöneticisiyle, öğrencisi,velisi ve öğretmeni ile verdiğiniz çabalara teşekkür ediyorum. Bu birlikteliğe davet ettiğinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum “ Dedi

Gecenin sonunda okul aile birliğince hazırlanan hediyeler, Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan,  Belediye Başkanı Ali İnci ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan tarafından öğretmenlere takdim edildi.