Hendek Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu Türk Eğitim Sendikası yemeğine katılarak öğretmenlere seslendi.

Düzenlenen Türk Eğitim Sendikası yemeğinde konuşan Türk Eğitim Sen Hendek Temsilcisi Kutluay Benli katılımcılara uzun bir konuşma yaptı konuşma yaptı.

Konuşması şöyleydi.

“Sayın Türk Eğitim Sendikası, mevzuattan sorumlu Genel Başkan Yadımcısı Yaşar Şahindoğan bey, Sayın il şube başkanım ve yönetim kurulu,

Sayın Mhp hendek belediye başkan adayı,

Sayın Mhp ilçe başkanı ve yönetim kurulu,

Buraya gelerek bizlere gurur veren, her biri dik duruşlarıyla, şanlı Türk bayrağını memleketimizin en ücra köşelerinde dalgalandırmış şimdi ise Hendek’in her tarafındaki okullarda görev yapan, onurundan, haysiyetinden, bir zerre bile taviz vermeyen ve sonunda her biri BAYRAKLAŞAN Türk Eğitim Sendikası’nın yalansız, haramsız ve talansız öğretmenleri,

Hepiniz istişare toplantımıza hoş geldiniz, şeref verdiniz.

İlçe istişare toplantımızın amacı, hendeğin tüm okullarında görev yapan arkadaşlarımızla hem sendikal sorunlarımızı, hem de yaklaşan 30 Mart seçimlerinde Türk Eğitim Sendikasına mensup hendekte 250 Sakarya’da 3400 Türkiye’de 235BİN üyesi olan Türkiye’nin en etkili sendikasına mensup üyelerinin duruşunu dosta, düşmana bir daha göstermek için bu gün buraya toplanmış bulunuyoruz.

Bana diyorlar ki; 30 Martta Türk Eğitim Sendikası nasıl bir tavır takınacak? Kimi destekleyecek, hangi partiye oy vereceksiniz? Diyorlar.

Bende bu soruyu bana soranlara diyorum ki; Türk Eğitim Sendikası sizin bildiğiniz hiç bir sendikaya benzemez. Türk Eğitim Sendikası, iş başına gelen iktidarların keyfi için geçmişine kalkıp da asla sövmez. Duruşundan asla taviz vermez.

Türk Eğitim Sendikası; 1992 yılından beri çıktığı bu kutlu yolda hiç bir zaman; harama, yalana, talana, çalana ve bölene taviz vermez, oyda vermez.

Türk Eğitim Sendikası; andımızı kaldırıp Türküm doğruyum demeyi yasaklayanlara, doğuda kürtçü, batıda Türkçü olanlara inanmaz ve asla oy vermez.

Türk Eğitim Sendikası; adaletsizliğe, adam kayırmaya, tüyü bitmedik yetimin hakkını yiyenlere destek olmaz, oyda vermez. Yine Türk eğitim sendikası sınavlarda yolsuzluk yapanlara, hiç bir liyakati olmadan sırf benim adamım diyerek iş başına getirilen yöneticilere itibar etmez, bunları o makamlara getiren zihniyete de oy vermez. Şimdi tüm bu gerçekler ışığında; Türk Eğitim Sendikası ve onun alnı açık, başı dik üyelerini hiç kimse ne çantasında keklik ne de kendisinden uzak görsün. Biz ne yapacağımızı, nasıl davranacağımızı bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonra da biliriz. Bizler;

Ne vatanımızın, tek bir çakıl taşından,

Ne milletimizin, tek bir evladından,

Ne de her hangi bir makam için şerefimizden asla taviz vermeyiz.

Tüm bu samimi duygularımla, bu gün buraya gelen ve bize güç veren üyelerimize, misafirlerimize teşekkür ederim. Hepiniz den Cenab-ı Allah razı olsun. Tekrar hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz.”

Konuşma ardından sözü Hendek Milliyetçi Hareket Partisi Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu, bir konuşma yaparak konuşması şöyleydi.

“Türkiye nin geleceğinin sizlerin yetiştirdiği çocuklardan geldiğini eğer bu memlekette sizlerin düzgün yetiştirdiği güzel imkanlar sağlayarak yetiştirdiği evlatlar olmasa bu memlekete rahat yaşaya bilirmiyiz. Bundan sonraki planlarımızda sizlerle diyolok halinde hendek’i birlikte yönetmek için yapıyoruz o yüzden eğitim camiasından olduğunuz için söyledim sizleri ilgilendirdiği için, her yapacağımız çalışmalarda sizlerle istişareler yapağız, fikirlerinizi alacağız, yine bu akşam bizi davet eden sayın başkanımıza ve siz değerli üyelere davetlerinden ötürü ayrı ayrı teşekkür ediyorum sayın genel başkan yardımcımız ve diğer arkadaşlarımıza da Hendek’e geldikleri için ayrı ayrı teşekkür ediyorum sağolun varolun” dedi.