Hendek Hüseyinşeyh Köyünde Vatandaşlar uzun zamandan beri çözülmesini bekledikleri sorunlarının bir an önce çözüme kavuşturulmasını bekliyorlar

40 hanenin yaşadığı Y. Hüseyinseyh köyünde  öğrenci nin  yaşadığı ve yolu böldüğü köyde yol giriş ve çıkışlarında yaşanan sorunları vatandaş sitemli bir şekilde anlatmakta.


Karda kışta öğrencilerin, okula ulaşımı sağlamamakta olduğunu dile getirdiler.40 hanenin bulunduğu  köy de  vatandaşlar yolu kullanamıyor.


Vatandaş Dertli

Vatandaş, duble yoldan karşıya geçilemediğini, karayolları girişinde yer alan u dönüşü olmayan geçiş noktası adeta Hüseyinşeyh rampalarından çıkan araçların önüne çıkılarak aşırı tehlikeye sebebiyet verdiğini belirtildi

Karayolları tarafından yapılan düzenlemelerden oldukça şikayetçi olan  bölgede yaşayan vatandaşlar durumu ilgili birimlere belirtmelerine rağmen 4 yıldır  yol bölge konusunda sıkıntılar çektiklerini dile getiren bölgede yaşayan vatandaşlar kara yolları tarafından yapılan yolun kullanışlı olmaması sebebiyle çocuklarını sebebiyle okula yollayamadıklarını dile getiren vatandaş gerekli mercilere seslendiklerini dile getirdiler fakat çözüm bulamadıklarını, bir an önce çözüme kavuşturulmasını istediklerini dile getirdiler.

Üst geçitin yan yolu olmadığını ve bu evlerde araç ulaşımı olmadığın dan bölgede meydana gelecek sağlık sorunu ve yangın gibi doğal sıkıntılarda ambulans ve itfaiyenin o  yörede yaşayan vatandaşlara hizmet veremediği belirttiler.

Karda kışta ise durumun daha da içler acı bir hal aldığını belirten vatandaş durumun 4 yıldır çözülemediğini dile getirdi.