MAHALLELER ARASI TURNUVADA BAŞVURU SÜRESİ UZATILDI

Hendek Belediyesinin düzenleneceği, ‘Mahalleler Arası Futbol Turnuvasında’ başvuru süresinin 8 Temmuz Cuma günü saat 17.00'a kadar uzatıldığı duyuruldu. Kura çekimi ise 14 Temmuz’da yapılacak. Muhtarlıklar sınır mahallelerden sporcularla turnuvaya katılabilecek. Ayrıca isteyen mahallelerin birden fazla takım çıkarabilecek.

TERTİP KOMİTESİNİN SON KARARLARI AÇIKLANDI 

Hendek Kaymakamlığı, Hendek Belediyesi, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Muhtarlar işbirliğinde düzenlenecek olan turnuva için Tertip Komitesi son alınan kararları duyurdu. U14 kategorisinde 2008-2009 ve 2010 doğumlular ile U11 kategorisinde 2011 ve 2012 doğumlu sporcular katılabileceği organizasyonda daha önce 1 Temmuz olarak açıklanan başvuru süresi bir hafta daha uzatıldı. Yapılan açıklamada, “Mahalle muhtarlarımızın sözlü talepleri doğrultusunda başvuru süresi 8 Temmuz 2022 Cuma günü saat 17.00'a kadar uzatıldı. Yine daha önce 4 Temmuz olarak açıklanan kura çekimi ise 14 Temmuz Perşembe günü saat 16:00’da Atatürk Parkı içinde bulunan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Nikah/Toplantı salonunda yapılacak” denildi.

MUHTARLIKLARDAN GELEN TALEPLER DİKKATE ALINDI

Mahallelerin turnuvaya birden fazla takımla katılması da kararlaştırılırken, turnuvada takım oluşturmak için yeterli sayıda sporcu bulamayan mahalle muhtarlıkları mahallesine sınır olan diğer mahallelerden sporcuyu kadrosuna dahil edebileceği açıklandı.