Hendek ilçesinde bozulan ve zaman zaman altyapı çalışmaları sonrasında düzeltilemeyen yollarda oluşan keskin çukurların her geçen gün arttığını belirten vatandaşlar, yetkililerin bu çukurları biran önce kapatmalarını istediler.

Bugün saat 18:14 sularında iletilen whatsapp iletisinde vatanda yetkililere şöyle seslendi “Hendek Köprübaşı ışıklar girişinde , Dereboğazı Mahallesi Hendek itfaiyesi üzerinden inilen yolda çok çukurlar var. Polis Karakolu Önünde yer alan ışıklarda,  Vergi Dairesi arkasında yer alan yol üzerinde, Hendek Atatürk Parkı , Tutkunlar Plaza Karşısında yer alan keskin çukurla adeta köşe kapmaca oynuyoruz, bu bölgelerden sorumlu yetkililer bu alanları nasıl görememekteler aklım ermiyor. Gidin bakın göreceksiniz, araçlarımızı bu çukurlar çok zarar veriyor. Biran önce bu çukurların kapatılmasını istiyoruz, yakışmıyor ayıptır, aylardır ha yaparlar ha yaparlar diye bekledim, kimsenin umrunda değil, biri görmezse biri görür bu kadar kör mü bakıyorsunuz, yol yamamak bu kadar zor mu ? Merkez yolları düzeleceğine köy yollarına ikinci asfaltlar atılıyor, merkez yollarının gözden geçirilmesini istiyorum” şeklinde serzenişini dile getiren vatandaş, listelediği yollardaki çukurların kapatılmasını istedi.

Hendek deki çukurları tek tek listeledi

Yaşanan yağışlar sonrasında çukurların dahada artması beklenirken, Hendek'te çukurların kapatılması için liste hazırlayan vatandaşın serzenişi bu şekilde oldu…