HENDEK BELEDİYESİ’NDEN TÜM OLUMSUZLUKLARA ANINDA MÜDAHALE

Hendek Belediyesi yoğun yağmur yağışının yaşanmasıyla birlikte ilçe genelinde yaşanan tüm olumsuzlara mesai mefhumu gözetmeksizin 7/24 müdahale ederken, olası risklere yönelik tedbirler aldı. Çalışmaları yakından takip edip,  mahalleleri tek tek gezen Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için tüm ekiplerimiz sahada hazır kıta bekliyor. Tespitlerimiz sonrası oluşan hasarlar hızlıca giderilecek” dedi.

Hendek de yaşanan olumsuzluklara Belediye Müdahale ediyor…

EKİPLER 7/24 SAHADA

Ülkemizi etkisi altına alan yağışlarla birlikte gelen uyarıları dikkate alan ekipler gece gündüz demeden yoğun mesailerine devam etti. Ekipler menfez açımı, yol temizliği ve bakımının yanı sıra dere taşkınları gibi olumsuzluklara anında müdahale ederek yaşanılabilecek olumsuzlukların önüne geçmek için ilk günden bu yana yoğun mücadelelerini sürdürdü.

MAHALLE MAHALLE MÜCADELE

Olumsuzluklara anında müdahale eden ekipler, Göksu, Güney, Kalayık, Aksu, Kadifekale, Karadere, Kalayık, Yeniyayla ve Çamlıca gibi olumsuzlukların yaşandığı mahallelerde menfez açımı, yağmur suyu kanal temizliği, malzeme temizliği, yol açım işlemleri gibi çalışmalar gerçekleştirdi. Olumsuz bir durum yaşanmaması adına çalışmaların devam ettiği açıklandı.

Hendek de yaşanan olumsuzluklara Belediye Müdahale ediyor…

YOĞUN MESAİ DURUMU DEVAM EDİYOR

Hendek Belediyesinden yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızın olumsuz etkilenmemesi adına ekiplerimiz tüm mahallelerimizde yoğun mesaisine devam ediyor. Yağış sonrası oluşan tüm olumsuzluklara anlık müdahaleler yapılarak, olası risklere yönelik tedbirler alınmaya devam ediliyor. Ayrıca vatandaşlarımızın görmüş oldukları tüm olumsuzlukları/talepleri belediyemiz ‘444 54 03’ numaralı çağrı merkezine bildirmelerini önemle rica ediyoruz” denildi.

Hendek de yaşanan olumsuzluklara Belediye Müdahale ediyor…

BAŞKAN BABAOĞLU: HASARLARI HIZLICA GİDERİYORUZ

Durum tespiti yapıp hasarların hızlıca giderilmesi için ekiplerin sahada gece gündüz çalıştığını ifade den Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “  Yoğun yağış nedeniyle heyelandan dolayı kapanan ve toprak kaymasının oluştuğu Göksu, Güney ve Yeniyayla mahalle yollarında olumsuzluklara anında müdahale edildi. Ekiplerimiz kapanan yolların açım işlemlerini gerçekleştirerek araç trafiğinin kontrollü bir şekilde akışını sağlandı” dedi.

Hendek de yaşanan olumsuzluklara Belediye Müdahale ediyor…

GECE GÜNDÜZ DEMEDEN TAKİPTEYİZ

Başkan Babaoğlu ayrıca AFAD ve Meteoroloji Genel Müdürlüğünden gelen uyarıların ardından teyakkuza geçen ekiplerin yoğun yağışlarla birlikte herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için canla başla mücadele ettiğini ve alarm durumunun devam edeceğini 24 saat esasına göre her türlü olumsuzluğa anında müdahale edeceklerini belirtti. Başkan Babaoğlu, “ Heyelan, yol kapanması, menfez açımı işlemleri hızlıca yapılırken vatandaşlarımızın mağdur olmaması için tüm ekiplerimiz sahada hazır kıta bekliyor. Tespitlerimiz sonrası oluşan hasarlar da hızlıca giderilecek. Düzce ve Kocaali başta olmak üzere ülkemiz genelinde selden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Rabbim Milletimizi her türlü afetten korusun, kollasın” dedi.

Hendek de yaşanan olumsuzluklara Belediye Müdahale ediyor…