Genel Merkezimizin Ülkemiz genelinde başlattığı her mahallede “dost aile”projesi kapsamında; Grup Başkanvekilimiz Sayın Engin ÖZKOÇ ile birlikte Hendek Kahraman mahallemizdeydik.

Vatandaşlarımızla sorunları ve çözüm önerilerini konuştuk.

Karşılıklı samimi bir sohbet havasında geçen toplantıda, Ülkemizde yaşanan ekonomik kriz ile ilgili sıkıntılarını paylaştılar.

Yaşanan hayat pahalılığının dar gelirliyi daha fakirleştirdiğini söyleyen mahalle sakinleri,  hergün değişen fiyatlara yetişemediklerini, elektrik ve akaryakıta gelen zamlarla artık günlük ihtiyaçlarını bile karşılamakta güçlük çektiklerini ilettiler. Marketlerde fiyatlar el yakıyor, dövizdeki düşüşün hemen fiyatlara yansımasını bekliyoruz dediler.

Fındık yetiştiriciliğinin yoğun olduğu Kahraman mahallesi sakinleri; Fındık artık masrafını karşılamıyor; gübre mazot ateş pahası, ürettiklerinin karşılığını alamadıkları gibi, çiftçinin artık fakirleştiğini, kredi borçları altında ezildiğini ilettiler.

Mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen ÖZKOÇ; hayat pahalılığı her kesimden insanımızı etkiledi, zor bir yıl geçirdik artık seçim kaçınılmaz bir hal aldı, vatandaşımız bu yükü kaldıramaz. 
İlçe Başkanımız Nihat BAYRAKTAR her gün alanda, İlçemizin mahallelerini tek tek gezerek vatandaşlarımızla görüş alışverişinde bulunuyor. Sizlerin içinden çıkmış kardeşleriniz olarak hiç bir siyasi ayırım yapmadan, hangi görüşten olursanız olun bizler her zaman sizlerin yanınızdayız dedi.

“Dost aile”projesi ile samimi ortamda sorunlarını dinlediğimiz Kahraman mahallesi sakinlerine gösterdikleri misafirperverlik için çok teşekkür ediyoruz.

Nihat BAYRAKTAR 
CHP Hendek İlçe Başkanı