BİZİM TURGUT ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLADI

Hendek Belediyesinin çocuklara ara tatil sürprizi olarak düzenlediği “Bizim Turgut” adlı çocuk şenliği bugün başladı. Çocukların ara tatil boyunca kaliteli vakit geçirmeleri; eğlenip dönemin yorgunluğunu atabilmeleri amacıyla düzenlenen etkinlik Hendek Belediyesi Ticaret Merkezi Kapalı Pazar yerinde oluşturulan alanda ikramlar ve sürprizler eşliğinde Hendekli tüm çocukları bekliyor.

DEV OYUN PARKI, SÜPRİZLER VE İKRAMLAR

Hendek Ticaret Merkezi Kapalı Pazar yerinde oluşturulan alana kurulan birçok aktivite ve etkinliğin olduğu şenlik tüm yaş grubuna hitap edecek şekilde hazırlandı. Dev oyun parkının bulunduğu etkinlik alanında Şişme Parkur, Şişme rodeo, Şişme langırt, Şişme gladyatör, Şişme yastık savaşı, Şişme Futbol Kalesi, Sumo güreş sahası, 4-7 yaş oyun parkı, Şişme Dart, Karaoke ve 8 farklı çizgi film karakteri kostümlü animatörler yer alıyor. Ayrıca alanda çocuklara Yüz boyama, eğlendirici etkinlikler ve şarkıların yanı sıra Bizim Turgut yazılı balonlar, patlamış mısır ve pamuk şeker ikramı yapılıyor.

PAZAR GÜNÜ SON BULACAK

Hendek Ticaret Merkezi Kapalı Pazar yerinde çocuklara kapılarını açan Bizim Turgut Çocuk Şenliğinde yüz boyama alanları, Şişme parkurlar, sportif aktiviteler ve etkinlikler birbirinden renkli anlara ve yarışmalara sahne alıyor. Tatilin keyfini çıkartan çocuklar doyasıya eğlenip etkinlikten ücretsiz bir şekilde yararlanıyor. Herhangi bir ücret alınmaksızın düzenlenen “Bizim Turgut Çocuk Şenliği” 3 gün boyunca devam edecek 21 Kasım Pazar günü saat 17.00’ de son bulacak.

Hendek de çocuklara ara tatil sürprizi…

Hendek de çocuklara ara tatil sürprizi…

Hendek de çocuklara ara tatil sürprizi…

BAŞKAN BABAOĞLU: ÇOCUKLARIMIZI ÖNEMSİYORUZ

Festivalin ilk günü çocukların mutluluğuna ortak olup etkinliği ziyaret eden Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, burada çocuklarla yakından ilgilenip sevinçlerine ortak oldu. Babaoğlu, “Geleceğimizin mimarı olan çocuklarımızı her zaman çok önemsiyoruz. Onlara ara tatilin ilk sürprizini Hendek Belediyesi olarak yapmak istedik ve böyle bir etkinlik düzenledik. Ara tatil döneminde kendilerini geliştirmeleri ve güzel bir tatil geçirmeleri adına birbirinden güzel sürprizlerin olduğu etkinlik hazırladık. Tüm çocuklarımızın ve ailelerinin hoşuna gideceğini umuyorum. 3 gün boyunca sürecek olan etkinliğimize tüm ailelerimizi çocuklarımızı davet ediyorum bu fırsatı kaçırmasınlar gerçekten çok güzel bir etkinlik oluyor.Bugün burada çocuklarımızın sevinçleri bizi de sevindiriyor. Emeği geçen herkesi kutluyorum” şeklinde konuştu.

Hendek de çocuklara ara tatil sürprizi…

Hendek de çocuklara ara tatil sürprizi…