HER GÜNÜMÜZ BAYRAM OLSUN

Ramazan Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınlayan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Aziz Hemşerilerim başta olmak üzere Büyük Türk Milletinin ve İslam Aleminin Mübarek Ramazan Bayramını en içten duygularımla kutluyor, sağlık, huzur, esenlik ve mutluluk diliyorum” dedi

SEVİNÇ VE MUTLULUK

Mübarek Ramazan ayını geride bırakmanın hüznünü yaşarken, bayrama kavuşmanın mutluluk ve huzuru içinde olduklarını ifade eden Başkan Babaoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi;  “Bizleri milletçe sevgi ve saygı bağları ile birleştiren, birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine vesile olan bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz.  Mutluluklarımızı huzurla paylaşıp kardeşliğimizi pekiştirdiği miz bayramlarımız gücümüze güç katmaktadır.

KUCAKLAŞMA

Kırgın gönülleri birleştiren, kavgaları bitiren, sevgi ve muhabbetle yüreklerimizin çarpmasına vesile olan bayramlar milli ve manevi kucaklaşmanın müstesna müjdecisidir. Zorlu pandemi sürecinde bayramlarda birbirimizden ayrı kalmak zorunda kalmıştık. Çok şükür bu bayram sevdiklerimizden ayrı değiliz. Rabbim birliğimizi, dirliğimizi ve kardeşliğimizi daim kılsın. Aziz Milletimizi korusun kollasın, Devletimiz baki olsun. Büyük Türk Milleti ilelebet var olsun.

VATAN EVLATLARI

Bu vesileyle bir kez daha yurt içi ve yurt dışında aziz milletimizin huzuru ve güvenliği için canı pahasına görev yapan kahraman vatan evlatlarına ve onların ailelerine hürmetlerimi sunuyorum. Aziz Şehitlerimize ve hayatını kaybeden gazilerimize Allah’tan rahmet dilerken; Şehit anne ve babası başta olmak tüm şehit yakınlarımız ile Gazilerimizin bayramlarını yürekten kutluyorum.  

HAYIRLI BAYRAMLAR

Ayrıca aziz Hemşerilerimin, Büyük Türk Milletinin ve Türk İslam Aleminin Mübarek Ramazan Bayramını en içten duygularımla kutluyor, sağlık, huzur, esenlik ve mutluluk diliyorum. Nice bayramlara kavuşmak ümidiyle Hayırlı Bayramlar diliyorum. Her günümüz Bayram olsun” ifadelerine yer verdi.