“GENÇLERİMİZİ ÇOK SEVİYORUZ”

19 Mayıs Atatürk’ü anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle düzenlenen Bayram Konvoyunun ardından Gençlik Konserine katılarak gençlere seslenen Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Büyük Atatürk bu ülkeyi, ‘Bütün ümidim gençliktedir’ sizlere emanet etti. Sizler Büyük Türk Milletin asil evlatlarısınız. Sizleri çok seviyoruz” dedi.

Hendek de 19 Mayıs Gençlik Konseri düzenlendi…

KONVOY VE ARDINDAN KONSER

19 Mayıs Atatürk’ü anma, Gençlik ve Spor Bayramı Hendek’te doya doya kutlandı. Resmi törenlerin sona ermesinin ardından Hendek Belediyesi tarafından organize edilen kutlamalarda gençler bayramın coşkusunu yaşadı. Etkinlikler kapsamında ilk olarak Bayraktepe Sosyal Tesislerinden ‘Motosiklet sürüşü’ yapıldı. Geniş güvenlik tedbirleri eşliğinde düzenlenen bayram konvoyu Türk Bayraklarıyla şehir turu atarken vatandaşlardan yoğun alkış aldı. Motosiklet sürüşü ‘Gençlik Konserinin’ yapılacağı Atatürk Parkında son buldu.  Ardından konser başladı.

Hendek de 19 Mayıs Gençlik Konseri düzenlendi…

GENÇLERİN SEVDİĞİ İSİMLER SEÇİLDİ

Burada gençlerin sevdiği isimler olan Fatma Baba, Sonuç ve İnerken Kolay sahne alırken, konsere katılanlar coşku dolu anlar yaşadı. Özel olarak hazırlanan ve Türk Bayraklarıyla süslenen alanda toplanan gençler sanatçıların şarkılarına eşlik ederken Hendek Belediyesi tarafından herkese Türk Bayrakları dağıtıldı. Konser alanı ve çevresinde geniş tedbirler alınırken, kurulan sahne ve yapılan ışık şovları Atatürk Parkını bayram yerine çevirmeyin yetti.

Hendek de 19 Mayıs Gençlik Konseri düzenlendi…

UMUT SENSİN, GURUR SENSİN

Gençlerin sevincine ortak olup onlarla bol bol fotoğraf çekilen Başkan Turgut Babaoğlu ise yaptığı kısa konuşmada, “ Sevgili gençler. Unutma umut sensin bu bayram senin ve gurur da sensin. Büyük Atatürk bu ülkeyi, ‘Bütün ümidim gençliktedir’ sizlere emanet etti. Sizler mutlu olun, eğlenin, ama çok çalışın. Derslerinizde ve hayatlarınızda başarıya giden yoldan, milli ve manevi değerlerimizden asla taviz vermeyin. Sizler Büyük Türk Milletin asil evlatlarısınız. Sizleri çok seviyoruz. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun! Nice 19 Mayıslara, nice güzel yarınlara...” diye konuştu.